Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha tetszik valaki, de nem merek felé közeledni mert félek attól hogy kinevet vagy visszautasít?
Figyelt kérdés
A fiú 10 évvel idősebb,és mondhatni elég jóképű,de nem tudom hogy lenne esélyem nála,párszor beszéltünk de igazából nincs sok közös témánk,mert csak 1 közös ismerősünk van és a fiút álatala ismertem meg.Csak annyit tudok róla hol dolgozikmeg ilyen álatlános dolgok,de nem igzán tudom hogyan kéne a tudomására hoznom hogy tetszik,valamint tartok attól hogy a baráti köre mit szólna a dologhoz.
18vagyok és lány.
2010. máj. 27. 23:06
1/5 anonim válasza:
én csak azt nem tudom h miért kell ilyen bunkónak lenni ha feltett egy normális kérdés akkor miért kell ilyen választ adni????
3/5 anonim válasza:
Kérdezgesd a melójáról,puhatold ki,mik azok a dolgok,amik érdeklik,érdeklődj iránta,és hallgasd figyelmesen.A pasik szeretnek magukról beszélni.Esetleg közösségi oldalon bejelölheted,írhatsz rá.
4/5 anonim válasza:
ilyen korban még túl sok a 10 év
kezdj magad korabeliekkel
5/5 anonim válasza:
Ha meg sem próbálod, biztosan vesztesz!
Ha megpróbálod talán nyerhetsz!
Szóval, hajrá!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!