Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ma esti vitatéma #2: Szerinted...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ma esti vitatéma #2: Szerinted butul az emberi társadalom?

Figyelt kérdés

Igyekszem minden nap feltenni egy értelmes kérdést a társadalommal szemléletével kapcsolatban. Ez a második ilyen kérdésem.

Az emberiség fejlődik. Tudonk klónozni, űrkutatni és megoldunk minden problémát, de a közemberek egyre butábbak. Mindent elhisznek, amit a Televízióban látnak, és több tévhitben is hisznek. (Ha az oldalon körülnézünk, felfedezhetünk pár elég értelmetlen kérdést :))

Mi a Te véleményed? Merre haladnak az emberek?

2010. máj. 27. 22:17
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Ezt elcseszted, mert én a 21 évemmel itt bőven az idősebbek közé tartozom :):)
2010. máj. 27. 22:32
 12/21 anonim ***** válasza:
Nem csak az űrkutatás fejlődött, hanem az emberek manipulálásának tudományosan válogatott eszköztára!
2010. máj. 27. 22:33
 13/21 anonim ***** válasza:
vicces hogy mennyien írják az ember manipulálható és buta, de szinte mindenki az okosok és manipulálatlanok közé sorolná(némelyik kommentből még le is vonható) magát...lol
2010. máj. 27. 22:38
 14/21 anonim ***** válasza:

A közemberek mindig is ilyen buták voltak,csak a TV és a net által már jobban látjuk ezeket.

A liberalizmussal semmi gond nincs,nem a rendszer felelős érted,hanem Te vagy magadért. Itt legalább a "párttag,szimpatizáns" rendszerekkel ellentétben,ha tehetséges vagy vmiben akkor kitörhetsz,nem nyomnak le,csak mert nem tetszik valami. Egyszóval Te magad döntöd el,hogy buta maradsz vagy viszed-e valamire.

2010. máj. 27. 22:38
 15/21 A kérdező kommentje:
érdekes :D
2010. máj. 27. 22:44
 16/21 anonim ***** válasza:

Könnyebb az embereket manipulálni,de ez is kétoldalú:

- van valaki,aki elég okos hogy ezt megtehesse

- vannak,akik elég buták hogy megtehessék velük

S ez mindenre igaz az életben. Mi választunk,hogy melyik oldalon leszünk.

--------------------------

A gazdagokról megosztanék veletek egy véleményt,s gondolkodjon el mindenki magában,hogy ő a társadalom melyik részét képezi.

Van egy ismerősöm...átlagos vállalkozó srác,néha eljárt billiárdozni a többiekkel munka után,összejártak stb. Aztán beindult az üzlet,vett új autót,új házat DE töb elfoglaltsága lett és emellett kipróbált olyan dolgokat,amikre eddig nem költhetett(étterem,nyaralás)...majd mikor a régi haverokhoz ment,kiközösítették állandóan és nekem mondta,nem érti miért utálták meg.

Azért,mert ő megtehette és irigyek voltak rá ,ezért a kiscsapat "megegyezett" hogy a srác,amiért eljár étterembe,meg új kocsiban "feszít" már nagyképű és beképzelt lett. Szerintem semmit nem változott,azon kivül hogy ő nem volt buta és ezzel elérte,hogy megtehessen dolgokat,de sosem dicsekedett velük,csak nyilván ott voltak.

Tehát gondolkodjunk el rajta,hogy az a vki nagyképű és veri magát vagy csak mi vagyunk irigyek,mert nem fogadjuk el,hogy megteheti...

2010. máj. 27. 22:49
 17/21 anonim ***** válasza:
Szerintem is degenerálódik a társadalom, de ezt inkább a barátaimmal beszélem meg, esetleg ha mégis internetes fórumon, akkor nem itt :-P :-D
2010. máj. 27. 23:29
 18/21 anonim ***** válasza:
Nem, hülyül.
2010. máj. 27. 23:38
 19/21 anonim válasza:
szerintem erre a kérdésre a legjobb válasz ez az oldal...nézz csak körül...
2010. máj. 27. 23:53
 20/21 anonim ***** válasza:
Szerintem az igazság odaát van
2010. máj. 28. 11:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!