Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyáltalán nem próbált kapcsolatot teremteni velem, de ma amikor megöleltem egyik barátomat (fiú) akkor szépen belebámult a képembe. Pont akkor jöttek ki. Lent a többi!?
Nézett/Néz,én is Őt...Ráköszöntem visszaköszönt,de nem lépett..Állítólag letörölt msn-ről(felvettem 1 hónapja)..Haverja nézett engem,beszélgettek,erre mikor kijöttek pont ezt mondta haverjának:MERT NEM ISMEREM!!!!
Egyáltalán nem lépett,csak nézett..De azt elején elég feltűnően(lehet azért h mit akarok tőle)..De utána is folyamatosan 1 hónapon keresztül...Meg úgy hogy ne vegyem észre(bnők mondják h néz stb.mikor bnőim ránéznek elfordul) Nem olyan félénk,haverjaival nagy a szája,cigizik,stb...:/ Mi lehet ez???Ha tetszek neki miért törölt le?Mert nem ismer??Akkor miért nem akar megismerni????
Szóval:):
Egy hónapja felvettem msn-re mert nagyon tetszik..1x beszéltünk,azóta semmi..Bnőm megnézte msn plus-szal,állítólag letörölt..De ezalatt az 1 hónap alatt folyamatosan nézett..Elején 2x nagyon..8lehet hogy nem értette hogy miért vettem fel..) De utána is végig..Ráköszöntem,visszaköszönt..DE utána nem köszönt rám..Jó,hagytam a francba..Tök elkeseredtem..Egyik nap kimentünk udvarra,ott ült haverjaival..Direkt elnézett a másik irányba..Szarul esett eléggé...De haverja néhányszor rámnézett..Aztán mikor bementünk jöttek utánunk..Nap végén kinnt ültem,erre mikor kijöttek haverjával ezt mondta:MERT NEM ISMEREM!!!
Szerintem rám értette,mert haverja azóta is nézeget....Ma átöleltem egyik fiúbarátom,és pont akkor jöttek ki..Eléggé belebámult a szemembe...Nem is értettem:O Akkor mi a francot akarhat????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!