Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hollandok a tökéletes genetikájú emberek az evolúció csúcsai, minden magyar lány egy Holland pasira vágyik?
-legnagyobb átlagmagasság a világon
-egyik legnagyobb átlagpénisz a világon
-egyik legnagyobb átlag IQ a világon
-előrehaladott, szabadgondolkodású, nem gyűlölködő nép
-Kis népesség ellenére a világ legjobb egyetemei a top 1%-ban
-Okosak, gyönyörűek, akik jártak láthatták az utcákon, sok modell kerül ki onnan
Evolúcióban 200-300 évvel a többi nép előtt járnak?
Én láttam valamelyik instagramos kérdésnél, és több regisztrációja van, most is azokkal pontozgatja magát fel.
Mindjárt kommentel is velül, figyeld meg. :D
Ti méritek itt IQ-ban meg péniszméretben az embereket, de biztosan velem van a gond. :) Mondjuk arra kíváncs lennék ti hol álltok ebben a rangsorban.
Amúgy van munkám, de köszi az ajánlatot meg a törődést, meg vagyok vele elégedve. Hazaértem 4 fele, megfőztem a kaját, feljöttem kicsit hallgatni az emberek picsogását, hogy miért nem megy nekik a csajozás stb. Olyasmi ez, mint egy hobbi lassan. A való életben nem találkozok ilyen megkeseredett emberekkel, szóval újdonság nekem. :)
Ebben a kérdésben hol volt csajozásokkal kapcsolatos gond? Valami eszméletlen mértékű fogyatékosságban szenvedsz, hogy ennyire félreértesz minden mondatot, meg belső tulajdonságokat külsőségnek titulász...
Nem meglepő, hogy nem akarsz az IQ-val foglalkozni, neked nincs is.
"Kis népesség ellenére a világ legjobb egyetemei a top 1%-ban "
Melyikekre gondolsz pontosan? Europaban a legjobbak a brit egyetemek, vilagszinten meg az USA egyetemei.
"Okosak, gyönyörűek, akik jártak láthatták az utcákon, sok modell kerül ki onnan "
Csak a nokrol tudok nyilatkozni, de szerintem a holland nok nem szebbek az atlagnal. Az teny, hogy magasabbak, de nem szebbek. Vilagszinten a legszebb nok szerintem Kelet-Europaban (az orosz nok kozott nagyitoval kell keresni azt, aki nem gyonyoru), Iranban es Thaifoldon vannak.
"Evolúcióban 200-300 évvel a többi nép előtt járnak?"
Erosen ketlem. De az teny, hogy nagyon ugyes nep. De ez igaz a nemetekre, danokra, svajciakra is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!