Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hollandok a tökéletes genetiká...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hollandok a tökéletes genetikájú emberek az evolúció csúcsai, minden magyar lány egy Holland pasira vágyik?

Figyelt kérdés

-legnagyobb átlagmagasság a világon

-egyik legnagyobb átlagpénisz a világon

-egyik legnagyobb átlag IQ a világon

-előrehaladott, szabadgondolkodású, nem gyűlölködő nép

-Kis népesség ellenére a világ legjobb egyetemei a top 1%-ban

-Okosak, gyönyörűek, akik jártak láthatták az utcákon, sok modell kerül ki onnan

Evolúcióban 200-300 évvel a többi nép előtt járnak?

2017. szept. 25. 17:03
1 2 3
 21/30 A kérdező kommentje:

Én láttam valamelyik instagramos kérdésnél, és több regisztrációja van, most is azokkal pontozgatja magát fel.

Mindjárt kommentel is velül, figyeld meg. :D

2017. szept. 25. 18:05
 22/30 anonim ***** válasza:
90%
Indulatok a gykn
2017. szept. 25. 18:06
 23/30 anonim ***** válasza:
0%
Szomorú dolog, ha valaki a kutyának sem kell (egyik kérdésnél autószerelő pasi, másiknál diplomás értelmiségi, szép dolog a fantázia) de azért hasznosabban is elüthetné az időt. Mondjuk képezhetné magát, hogy ne egész nap a gyk előtt üljön.
2017. szept. 25. 18:06
 24/30 anonim ***** válasza:
30%
Én mar megmondtam a tutit hogy az evolucio fikcio 0 pontot kaptam minden elmelet pedig fickio
2017. szept. 25. 18:07
 25/30 anonim ***** válasza:
91%

Ti méritek itt IQ-ban meg péniszméretben az embereket, de biztosan velem van a gond. :) Mondjuk arra kíváncs lennék ti hol álltok ebben a rangsorban.

Amúgy van munkám, de köszi az ajánlatot meg a törődést, meg vagyok vele elégedve. Hazaértem 4 fele, megfőztem a kaját, feljöttem kicsit hallgatni az emberek picsogását, hogy miért nem megy nekik a csajozás stb. Olyasmi ez, mint egy hobbi lassan. A való életben nem találkozok ilyen megkeseredett emberekkel, szóval újdonság nekem. :)

2017. szept. 25. 18:10
 26/30 A kérdező kommentje:

Ebben a kérdésben hol volt csajozásokkal kapcsolatos gond? Valami eszméletlen mértékű fogyatékosságban szenvedsz, hogy ennyire félreértesz minden mondatot, meg belső tulajdonságokat külsőségnek titulász...

Nem meglepő, hogy nem akarsz az IQ-val foglalkozni, neked nincs is.

2017. szept. 25. 18:12
 27/30 anonim ***** válasza:
Szerintem a svédek, dánok, norvégok intelligensebbek a hollandoknál. Tény, hogy nagyon barátságosak, lazák, de éppen emiatt nem igazán mélyülnek el az emberi kapcsolatokban.
2017. szept. 25. 18:29
 28/30 anonim ***** válasza:
A finneket kihagytam.
2017. szept. 25. 18:30
 29/30 anonim ***** válasza:
Egyébként akivel csináltattak már IQ tesztet az nagyjából tudja, hogy tulajdonképpen csak bizonyos kompetenciákat mér. Térlátás, problémák összekapcsolása, bizonyos matematikai képességek ilyesmi. Érdekes, hogy például az autista gyerekek nagy többsége magas IQ-val rendelkezik, kiválóak matek meg nyelvtanulás terén. Sajnos az érzelmi intelligencia (ami talán a legfontosabb párválasztás terén mondjuk), személyiségjegyek nem mérhetőek ilyen formában.
2017. szept. 25. 18:30
 30/30 anonim ***** válasza:
100%

"Kis népesség ellenére a világ legjobb egyetemei a top 1%-ban "

Melyikekre gondolsz pontosan? Europaban a legjobbak a brit egyetemek, vilagszinten meg az USA egyetemei.

"Okosak, gyönyörűek, akik jártak láthatták az utcákon, sok modell kerül ki onnan "

Csak a nokrol tudok nyilatkozni, de szerintem a holland nok nem szebbek az atlagnal. Az teny, hogy magasabbak, de nem szebbek. Vilagszinten a legszebb nok szerintem Kelet-Europaban (az orosz nok kozott nagyitoval kell keresni azt, aki nem gyonyoru), Iranban es Thaifoldon vannak.

"Evolúcióban 200-300 évvel a többi nép előtt járnak?"

Erosen ketlem. De az teny, hogy nagyon ugyes nep. De ez igaz a nemetekre, danokra, svajciakra is.

2017. nov. 8. 17:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!