Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ferfiak! Osszejonnetek tulerzekeny novel?
Aki mindenen elerzekenyul: aranyos idos paron, kobor/elutott allaton, allatkinzasrol szolo hireken, normalisnak tuno hajlektalanon, azon, ha meghal valaki egy filmben/sorozatban/konyvben, ha bucsuzasra kerul a sor valakivel, akit szeret, ha lezarul egy szep idoszak. Nagyon ragaszkodik a szeretteihez, elegge szivem viseli a sorsukat. Nem egyenesen aranyos a hisztivel a dolog, egyszeruen csak tul lelkis, ezaltal a sajat problemait is nehezebben viseli az atlagnal. Probalok rajta valtoztatni, de sehogy nem megy, kisgyerek korom ota ilyen vagyok.
23N
Az hogy meghatódik, nem zavaró.
Az viszont már igen ha minden problémára, nehézségre így reagálna.
Volt ilyen párom. Komolyan mondom, kiborító volt hogy minden egyes nap bőgnie kellett valamiért!!!
Ezzel pedig engem is borzalmasan stresszelt, mindig azt az érzést keltette bennem hogy valami rosszat csináltam már megint. Pedig nem...
Mondjuk ő tudatosan generálta a problémákat is, igyekezett mindent úgy beállítani hogy az probléma legyen és a rosszkedvet fenn lehessen tartani. Vagy ha épp nem volt ilyen, akkor valami nagyon régi csontvázat kellett előszedni a szekrényből. Mindegy, csak sírni, stresszelni lehessen. Nem fogtam soha hogy miért kell attól félni hogy jókedvben töltünk el akár egy napot is.
Szóval van egy határ ameddig ez rendben van, hiszen a nők általában érzékenyebb lelkületűek. De ha mindennapossá válnak a sírások, az nagyon frusztráló.
Én is érzékeny vagyok, de ez már irreális, amit te művelsz.
Nem jönnék veled össze, mert sohasem tudnám, mikor-min bőgöd el magad.
Nem mernék szólni hozzád, vagy vitatkozni akármiről is, hisz nincs kedvem utána vigasztalgatni, és ez elbagatellizálná a problémát.
"megerintenek a szomoru vagy epp kedves dolgok, talan jobban es tobbszor, mint masokat."
ha ennyiről van szó, az viszont nem zavaró.
Legalább vannak érzelmeid :-)
Az lelombozóbb mikor mindenféle igyekezet, készülődés ellenére nem hatódik meg a másik fél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!