Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, dugnátok vele?
Kéne nektek ilyen bika pali, aki így megtudna védeni titeket a hatalmas erejével, ha helyzet van?
# 3
Megnézném, ahogy szóban lerendezel egy nem napon barnultat, miközben kizsebelne vagy megerőszakolna.
(Nem, mert ismeretlennel meg olyannal, akit nem szeretek nem fekszem le.)
De papíron igen, mert imádom a harcos, kemény pasikat. Nekem a küzdősport mindig nagy fétis volt pasik terén, szóval talán nem én vagyok a megfelelő alany a kérdés megválaszolására.
(Mellesleg a két kérdés nem összehasonlítható. Linkelj már olyat inkább, akinek az insta profiljára verik a nyálukat a kiscsajok. Akkor lenne egálban a két kérdés. Ez a pasi baromi különleges, nem rohangál belőle 1000 darab az utcán, mint az instacelebekből.)
erről a lerendezős témáról eszembe jutott oliver martinez színész,aki általában szépfiúkat játszik és kevesen tudják róla,hogy francia ökölvívó bajnok volt.
nah és ő lett halle berry új férje és amikor halle exe már sokadszor ment oda a házuk elé részegen balhézni,oliver kiment és ilyenre ütötte a palit-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!