Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek Vona Gábor vagy Lázár János jobb pasi?
Figyelt kérdés
2017. szept. 24. 18:37
11/11 anonim válasza:
Ez miért olyan fontos?,nem értem.Mindegy.Mindenkinek más az ízlése,valaki azt mondja,hogy ez tetszik neki,valaki meg azt,hogy nem.Ennyi.Ezen most ellehetne hosszasan vitatkozni,hogy belülről milyen emberek,és,hogy úgy nézve,melyik a jobb "pasi",de fölösleges,mert úgyis mindenki mást fog mondani/írni.Gondolom nem belülről érted,hogy melyik a jobb,hanem kinézetileg(ha belülről,akkor mindeggyik hoz rossz döntéseket,és mond hülyeségeket,és tesz olyanokat amiket nem kéne(de ki nem?),ha választani kéne,akkor Lázár(talán ő értelmesebb,okosabb,és jobban megtudja fogalmazni azt amit akar mondani)Kinézetileg meg Vona Gábor jobban figyel arra,hogy hogyan nézzen ki,de szerintem ott is Lázár János.De ez semmit nem jelent,és szerintem ez az égatta világon senkit nem érdekel,melyikük a jobb "pasi",csak tegyék a dolgukat,úgy ahogyan az embereknek jó.Bocsánat a hosszú szövegért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!