Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak szerintem beteges, ha egy 38 éves apuka összejön a 16 éves lánya barátnőjével?
Figyelt kérdés
2017. szept. 24. 06:44
11/15 anonim válasza:
Azért megkorbácsoltatni nem kellene, bőven elég lenne nyilvánosságra hozni az esetet. Az életben nem áll vele szóba senki épeszű ember, még a munkahelyén is kinéznék.
Fogalmam sincs, nálunk miért van rendben a 16 évesek dughatósága. 2 évet még kellene emelni ezen, a nagykorúságon pedig még 3at.
12/15 anonim válasza:
Pedofil
Beteg
En megverentem ha en lanyomra hajtana
13/15 anonim válasza:
Ebben a balkáni putri országban a legtöbb pasi szerint ez az ideális.
Mindenesetre ha az én apám és barátnőm tenné ezt, egyikkel se állnék szóba. Azt is szégyellném, hogy ismerem őket. :(
14/15 kén_ válasza:
Pasiként csak lenézni tudnám, mivel egy 16 éves kis csajszit szédít, aki még kvázi gyerek. Arra gondolnék, hogy nincs benne annyi, hogy egy tíz évvel idősebb, kiforrottabb nővel legyen.
21/F
15/15 anonim válasza:
Még ha 26êves lenne akkor is elgondolkodnék azon hogy egy 16-éves mit keres egy idősebb pasi oldalàn.Igaz az apuka jóval idősebb de ez még durvàbb hogy 38éves létére ennyi esze van.Neki már egy negyvenes nővel kellene próbàlkoznia aki már jóval érettebb nem pedig egy 16éves naiv kislànyt széditeni.Szàmomra ez érthetetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!