Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ekkora kereslet nőkre? 21L
#19 - En nem tudom milyen alternativ dimenzioban elsz, esetleg a latasoddal van baj, de en nem latom azt amit te.
Kozepiskolaban tanitok es a 800 diakbol kb 50-50% az arany.
Ameddig egyetemre jartam, ott a szakik szerint megoszlottak a nemek (infos szakon keves lany, jogasz szakon keves fiu). A golyataborban es amugy a varost jarva is viszont siman volt annyi lany, mint amennyi fiu. (Debrecen)
Amikor pesten eltem, akkor tobb fiatal lanyt lattam a tomegkozlekedesen, mint fiut.
Tovabbra is csak azt palastolod a hibas ferfi tobbletes nezeteddel, hogy veled van valami baj.
#21: Ez szép kis statisztika, bár nem reprezentatív és nem is bizonyít semmit. Amikor férfitöbbletről beszélünk akkor nem csak a férfiak és a nők számát kell vennünk (bár 47 éves kor alatt valóban több a férfi mint a nő), hanem a társkeresési szokásokat is. A fiatal (18-30) éves nőkre hajt a legtöbb fiatal és középkorú férfi (18-50). Ha ez mind nem lenne elég, folyamatosan fogyó nemzet vagyunk és mivel az átlag kapcsolatban a nő pár évvel fiatalabb a férfinél, így ezt is figyelembe kell venni. Így viszont már nem is akkora hülyeség a férfitöbblet elmélet.
Ha csak ez utóbbit vesszük figyelembe (mondjuk 2 év körkülönbséggel), akkor ez számokban így néz ki (KSH): 1996-ban 57 469 fiú született, miközben 1998-ban 48 176 lány. Persze nem kötelező tartani a két évet, elképzelhető nagyobb korkülönbség is (ekkor még nagyobb az eltérés), illetve akár a nő is lehet idősebb, bár ez nem annyira jellemző (itt kisebb a számbeli különbség, de ki nem egyenlítődik).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!