Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meddig számít valaki fiatalnak? Kire mondjátok még, hogy fiatal? Egy bizonyos kort írjatok.
30-éves korig -40-körül lehet valaki fiatalos 50-középkorosztály 60-felett idős 70-körül öreg.
De igen egy 20-25-éves ne mondja már,hogy ő mekkora nő vagy férfi,
...-mert az még bőven lány meg srác...
60-felett idős 70-körül öreg. '
az idős, és az öreg egyazon szó, csak az idős az illendőbb kifejezés, bocsi ez nem beszólás, csak észrevettem.
Nem sírok ne értsd félre, nem azért tartom magam öregnek, mert nem élek vagy ilyesmi, párkapcsolatom is van, tehát lemaradva sem vagyok, nem tudom miért érzem az életkort egy satunak... :(.
26 vagyok. Olyan 19ig tinik szerintem, utána 20-28ig fiatal felnőttek, 28-38ig felnőttek, 38-58ig középkorúak, 58-68 ig idősek, utána már mindenki nénike meg bácsika.
Fiatalnak 28ig mondanám az embereket, de az már végső határ. Én is százévesnek érzem magam, de engem nem zavar.
Hiába élnek az emberek 80+évig manapság, az életminőség 60 felett rohamosan romlani kezd. Nem tovább lesz fiatal az ember, az időskor nyúlik csak. A fiatalság szépen ugyanúgy korán elillan.
Bizony így van utolsó
Tudom, hogy 20 évesen még sok időm van, és fiatal vagyok, de mégis úgy érzem sürget az idő. Érdekes érzés.
Barátnőm anyukája 35 éves, és olyan gondolkozásra mint egy tini, és sokkal fiatalabbnak is tűnik, nem mindenkire igaz itt sem.
A gondolkozást úgy értem, hogy nincsenek ilyen generációs szólásai, ő még olyan fiatalos, mint mi vagyunk, sokszor úgy is öltözik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!