Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az átlagos és a szép nő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az átlagos és a szép nő között az egyetlen különbség a pénz?

Figyelt kérdés

Amit magára tud költeni.

Ugyanis ha egy átlagos adottságokkal rendelkező nőnek van pénze sminkre, fodrászra, kozmetikusra, drága ruhákra, kiegészítőkre, kondibérletre, egészséges étkezésre, személyi edzőre, esetleg akár plasztikai sebészre is, sokkal könnyebben lesz szép.

Nem mellékes továbbá az a kiegyensúlyozottság és önmagával való elégedettség, amit egy stabil anyagi háttér adhat, főleg, ha nem kell érte hatkor kelni és nyolc órában dolgozni.

Ezzel szemben egy szegény lány csak abból gazdálkodik, amije genetikailag adott, és hiába van mondjuk jó ízlése, ügyes keze (saját maga vágja a haját, alakítja a ruháit pl), tornázik otthon, eljár futni, és hasonlók, nem lesz soha olyan önbizalomteli és kiegyensúlyozott, mert ott lebeg a feje felett a létbizonytalanság.

Véleményekre, ellenérvekre, egyaránt kíáncsi vagyok.

2017. szept. 21. 20:35
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Ez részben igaz csak. Jó anyagból sokkal könnyebb szépet alkotni.

Egy szép, jo adottságú lány szegényen is tud csinos lenni. Otthon is lehet tornázni, ha jobb az idő kinti kondi parkban edzeni. Teljese felesleges a személyi edző ha csak nem több tíz kilót akar leadni. Én februárban is edzettem kondiparkban kinn, szóval az év nagyrészében megoldható. igen a ruhák sokat dobnak. De nem minden. Lehet az augusztusi/februári leárazásokkor is rendelni nagy márkáktól amik kb Budapesten alig ismertek vagy az Andrássy van üzletük a magyarországi árak negyedéért. Lehet kevesebb de jobb ruhája egy nőnek és csinos lesz akkor is. Vannak apró dolgok amelyek egy átlagosan kereső nő is megtud adni magának. Egy uszoda bérlet ahol úszhat és szaunázhat amivel sokat segit hogy jobban nézzen ki.

Az egyetlen az a kimerültség és az anyagi biztonság hiánya ami negatívan befolyásolhat. Az külsőleg is meglátszik.

Ismertem olyan lányt akinek a szülei milliomosok igy bármit megtudott fizetni és mégis csúnya volt. A plazstika meg indokolt esetben kell csak.

2017. szept. 21. 22:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!