Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tegyük fel, hogy én vagyok álmaid nője. Mi az a pár mondat amivel elcsavarnád a fejem?
Figyelt kérdés
Kreatív válaszokat várok.2017. szept. 21. 00:23
11/23 anonim válasza:
Hé, te! Igen, te ott! Melyik út megyen a pöcködhöz?
12/23 anonim válasza:
Nincs ilyen "pár mondat". Gyerekes dolog azt hinni, hogy van.
13/23 anonim válasza:
Álmaim nője nem igényel ilyeneket. Spontán elkezdünk beszélgetni egyszerű a szituációhoz passzoló dolgokról.
14/23 anonim válasza:
Ha valakit pár mondattal meg lehet kapni, akkor megette a fene az egészet, mert honnan tudjuk, hogy nem adja-e meg magát egy másik bájgúnárnak? Egyébként te sem vagy istennő, aki előtt udvari bolondot kell bárkinek is játszania, nekem pedig személy szerint jobban bejönnek az olyan nők, akik az egész személyiségem és a cselekedeteim alapján éreznek irántam valamit.
15/23 anonim válasza:
Nehéz elvonatkoztatni attól, hogy álmaim nője nem férfi. Így nem lehet válaszolni.
16/23 anonim válasza:
Meghúznám a hajad és közölném, hogy ronda vagy aztán nyelvet öltenék rád és elfutnék! Hidd el ez mindig bejön!
17/23 anonim válasza:
Valami nagyon sz@r kaját ehettem este, ha ilyen rémálmom volt :D
18/23 anonim válasza:
Az én álmaim férfija megszólítana az utcán, csak annyit mondana, hogy szia, és folyamatosan engem nézne hatalmas vigyorral az arcán.
Mivel ő álmaim férfija, egyből felismerném bennr azt, akit mindig kerestem és csak csendben mosolyogva néznénk egymást. Aztán mondanék valami butaságot zavaromban, amin nevetnènk és azt mondaná, elkísér valameddig, közben kiderülne, hogy pont ellenkező irányba van dolga, így el fog késni, de nem zavarja.
19/23 anonim válasza:
mondanám, hogy mögötted van Elvis szelleme, ez mindenkinek elcsavarja a fejét, legalábbis a filmekben, meg a mesékben működik. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!