Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tennél, ha a főnököd azt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennél, ha a főnököd azt mondaná, szerelmes beléd, és?

Figyelt kérdés

Fizuemelést ajánlana, csak hogy maradj. Nem akarja, hogy lefeküdj vele, nem azért cserébe, csak hogy ne mondj fel.

Tegyük fel, hogy házas, de állítása szerint érted elválna. Gyerekük nincs.

Hogy döntenél?

2017. szept. 20. 21:59
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Ha úgy látom jónak, de ez inkább akkor lenne ha el is vállna. Amúgy csak megmondanám, hogyan kéne folytassa életét, szólnék a feleségének, majd felmondanék.
2017. szept. 20. 23:19
 12/16 anonim ***** válasza:
Ha szépen vagy átlagosan néz ki, valamint nem nyomi gondolkodású, akkor benne lennék.
2017. szept. 20. 23:52
 13/16 anonim ***** válasza:
Ameddig megmarad az aranyos főnök, addig elfogadnám. Mikor már túl lő a célon, séta. Most igazából annyi változott csak, hogy tudod, odavan érted. Eddig nem tudtad
2017. szept. 21. 07:07
 14/16 anonim ***** válasza:
Hát ez nagyon kellemetlen lenne... Házas, házas vagyok. Ráadásul a férjem is ugyanott dolgozik, ahol én... :D Megmondanám neki, hogy biztosan nem lesz köztünk semmi...de ha gondolja attól még adhat fizuemelést. :D
2017. szept. 21. 08:01
 15/16 anonim ***** válasza:
A főnököm házas és van gyereke is, és egyáltalán nem a zsánerem. Biztos, hogy azonnal elkezdenék másik munkát keresni, de arról neki nem kell tudnia, és amint találok másik helyet, felmondanék, nem érdekelne, mennyit ajánl. Amúgy sem innen tervezek nyugdíjba menni, és pár éven belül mindenképpen váltani akarok, de ennek jelenleg más oka van. Ha még ez is az okok mellé jönne, akkor csak előrébb hoznám az álláskeresést. Azért szeretném, ha az önéletrajzomban nem az lenne, hogy egy évet sem bírok ki egy helyen.
2017. szept. 21. 09:31
 16/16 anonim ***** válasza:

Sokmindent át kéne gondolni előtte. Ez sok faktoron múlik: szeretem-e azt a munkát, kijövök-e a kollegáimmal, mivel járna egy munkahelyváltás, mik a kockázatok, ha maradok, tényleg tartja-e a szavát?

Van az a kockázat, ahol azt mondanám, hogy maradok, e szerintem elsősorban átkéretném magam egy másik csapatba, osztályra meg nézelődnék más munkahely után. Nekem a meló szigorúan munka, a kollegák is szigorúan üzleti kapcsolatok, nem kebeltársak és legfőképp nem potenciális romantikus partnerek. Ezért is inkább a távozás felé hajlanék.

2017. szept. 21. 12:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!