Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, szemeztek egy fiúval, mert tetszik, oda megy hozzátok, és azzal indít, hogy megkívánt titeket, menjetek vele szexelni. Hogyan reagálnátok?
Kamus a kerdezo, igy csak roviden irom le. Ha azt hiszed, hogy itt kamuznak a csajok, menj s probald ki. Orulj neki, ha pofont nem fogsz kapni.
Nem ez nem pua anyag, ha az lenne, akkor abbol a fajtabol valo ami hasznalhatalan. Viszont az a felvetes, hogy a szexualitas mutatsa mennyire kifizetodo erdekes kerdes pua szempontbol is. Ezert valaszolok. Csak annyiban fontos, hogy ne essunk friend-zoneba.
Multkor beszelgettunk az egyik no "baratommal" s erre, teljesen kiakadt, mikor azt momdtam, hogy ha szexualisan erdeklne egy no elmennek vele akar 30 masodperc utan is szexre. Ne legyen nemi beteg. Ezzel ellenteben neki 2-3 randi minimum szukseges. Mert a ferfiaknal a szexualis izgalom indukalasara eleg a latvany, addig egy nonel a legtobb esetben elso a komfort. Hanyszor hallottam mar azt a sztorit, hogy alapvetoen nem vagyok az a tipusu lany, de egy atbeszelgetett ejszaka utan siman lecsuszott a bugyi. Mert meg volt a megfeleo komfort.
Van egy par meleg baratom, nah naluk nincs laca-faca. Egy ejszaka alatt 3-4 szex telejsen normalis, mert nincs szukseg komfort epitesre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!