Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők is érzik néha úgy, hogy csak spontán szexelnének?
Figyelt kérdés
Tehát az lenne a kérdés, szoktatok e úgy érezni,hogy na most aztán "bárkivel" szexelnék egy nagyot.2017. szept. 20. 14:34
1/11 anonim válasza:
Nem bárkivel, hanem akit meg tudunk kívánni, ez többféle típusú férfi is lehet és nem feltétlenül olyan akivel utána tartós kapcsolatra is vágynánk, szóval hasonlóképpen mint a fiúk.
2/11 anonim válasza:
Nem. Csak konkret emberekkel szexelnek es ha epp nincs senki vonzo a lathataron akkor nem akarok szexelni.
3/11 anonim válasza:
En most is igy vagyok. Nyilvan nem barkivel, de mar nagyon akarok.
5/11 anonim válasza:
Nekem mindig így van(ha szingli vagyok). De nem szó szerint bárkivel, csak olyannal, aki tetszik.
21L
6/11 A kérdező kommentje:
A bárkit azért tettem idézőjelbe! Úgy értem, hogy olyannal akivel sosem jönnék össze, mert nem az esetem és csupán egy szex s aztán felejtős.
2017. szept. 20. 15:02
7/11 anonim válasza:
ha nem az esetem, akkor végképp nem. Csak alkalmi szexnél, nálam sokkal jobban számítana a külső, mint egy rendes kapcsolatnál. /Igazából csak a külseje számítana, hogy ahhoz vonzódjak./
8/11 anonim válasza:
Alkalmi szex is csak olyannal, aki tetszik.
9/11 anonim válasza:
En igen,persze olyannal akihez testileg vonzodok de annal tobb nem lenne (20N)
10/11 anonim válasza:
Nem bárkivel, de spontán,úgy igen. 9 éve házas vagyok, és néha összefutok úgy egy-egy emberrel, hogy hm. ezzel azért mennék egy kört. De ez a gondolat szintjén meg is marad. Ennyi. Van pl. egy olyan apuka, akivel folyton együtt érünk oda a gyerekekért, nem az a tipikus menő pasi, de valamiért engem beindít. Mondjuk asszem én is őt. De ennyi, semmi, soha, csak egy gondolat, ami átfut, és kész.
Nem is szeretem, ha összefutunk, kicsit tartom is a távolságot, pl. már nem mosolygok rá, mint a vadalma, pedig amúgy mindenkire igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!