Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogy érzitek magatokat ezen a szép őszi estén?
Figyelt kérdés
2017. szept. 19. 21:50
11/29 anonim válasza:
Jól nézek ki, férfi vagyok, holnap bulitime, és szex. Mi többet akarhatnék? :)
12/29 anonim válasza:
Szomorú vagyok, mert olvastam itt egy kérdést és hozzá tartozó kis történetet, amiből rájöttem, mennyire nagyon hiányzik nekem valaki :(
13/29 anonim válasza:
Magányosan.. a barátom dolgozik, én egyedül itthon.. holnap reggelre meg én megyek dolgozni, úgyhogy alig találkozunk... pedig de jó lenne együtt sétálni ezen a szép őszi estén..
14/29 anonim válasza:
@5: mit dolgozol ilyen későn? (ha nem titok)
16/29 anonim válasza:
Ezt mégis miért kellett lepontozni? :D
17/29 anonim válasza:
Azt, hogy szexista vagy. Szerinted egy huszonéves nő automatikusan csak recepciós lehet, mi? Gondolom ha 25/F-t írt volna, akkor rögtön valami komoly és jól fizetett szellemi munkát saccoltál volna.
18/29 anonim válasza:
Legalább 5féle gyógyszert kaptam az elmúlt három napban. Rohad a méhem,a tüdőm, az ízületeim. Ettől eltekintve faszán
19/29 anonim válasza:
Edzésen szét lett rúgva a lábam.
Rég volt ilyen jó edzésem. Hazafele séta, szeretet, jóság, béke.
Leírhatatlanul jól, hogy válaszoljak is. ))
20/29 anonim válasza:
Na ez se rossz, hogy szexista vagyok :D Más szellemi munka az éjszaka közepén nem jutott eszembe, bocs. Ha férfi lenne, akkor is ez jutott volna eszembe. Nem hinném, hogy éjjeliőr, de még tévedhetek is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!