Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy pasinak van barátnője és én hagyom, hogy kacérkodjunk egymással az a részemről gerinctelenség?
Nem akarnám soha megbántani, vagy elvenni a lánytól a srácot, de a srác flörtölget velem, nekem pedig tetszik a srác. Az mondtha, hogy bonyolult kapcsolatban vannak szóval szerintem ezért is flörtölget velem.
Most én mit csináljak? Ez az én "felelőségem", hogy flörtöl velem valaki akinek van barátnője? Mit tehetnék?
Naivitás, butaság, önámítás: nevezd aminek akarod.
Azzal gondolom tisztában vagy, hogy ez csak duma, és téged csak egyszer akar megdugni. Úgy könnyű kivárni, hogy végre bekapd a "csalit" ;) hogy van fix punci.
Az a kérdés, hogy te mit akarsz. Ha akarsz egyet liftezni a facán, akkor ne kéresd magad meg ne add az erkölcsös lányt. Ha nem akarsz tőle semmit, akkor meg el kell hajtani a picába.
De ne áltasd magad, hogy attól erkölcsös vagy, hogy előbb elszeded a nőjétől és csak utána keféltek. Az is megcsalás, amit most csinál a szépfiú. Te meg partner vagy benne. Részletkérdés, hogy először mikor kapod be. Amikor tud rólad a csaja, vagy amikor még nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!