Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek ki a világ legszeb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ki a világ legszebb nője?

Figyelt kérdés

Nektek ki/kik tetszenek annyira hogy ezt kijelentenétek?

Ha van,linkelhettek képeket is!:)

2017. szept. 17. 09:30
 1/10 anonim ***** válasza:
Keira knightley
2017. szept. 17. 09:35
 2/10 anonim ***** válasza:
Te.
2017. szept. 17. 09:38
 3/10 anonim ***** válasza:
nincs olyan, akit legszebbre tudnék kihozni.
2017. szept. 17. 10:17
 4/10 anonim ***** válasza:

Ha én azt mondom, hogy a munkatársnőm vagy a szomszéd Marika, akkor tudni fogod? Nem láttuk az összes létező nőt, a különböző szépségversenyen is csak az adott felhozatalból tudják kiválasztani a jelentkezők közül a legszebbet, aztán azok a gyönyörű nők, akik mondjuk egy kenyai munkatáborban kénytelenek lenni, hiába szépek, nem tudod megmondani.

A hírességek közül szerintem Gal Gadot a legszebb. Vagy Mila Kunis.

2017. szept. 17. 11:11
 5/10 anonim ***** válasza:

Nehéz lenne egyetlen egy nőt mondani, mert óriási a konkurencia főleg, hogy közel sem vagyok válogatós. Inkább úgy fogalmaznék, hogy ez a top kategória, akivel ájulásig szeretkeznék.

[link]

[link]

[link]

2017. szept. 17. 11:24
 6/10 anonim ***** válasza:

Keira Knightley nagyon jó

De Katie Holmest, vagy Emma Watsont sem kergetném haza.

Egyébként nincs legjobb. Van egy nő a környezetemben elvileg a nyomába sem ér ezeknek a sztároknak, mégis, valami olyan kisugárzása van, hogy beleborzongok, ha csak meglátom.

2017. szept. 17. 11:59
 7/10 anonim ***** válasza:
17%
Angelina Jolie, Beyonce, rihanna, Kerry Washington
2017. szept. 21. 18:53
 8/10 anonim ***** válasza:
Engem, nem érdekel, ki milyen szép a világon. Nekem, a párom szép és kész.
2017. szept. 21. 19:18
 9/10 anonim ***** válasza:

"Nehéz lenne egyetlen egy nőt mondani, mert óriási a konkurencia főleg, hogy közel sem vagyok válogatós. Inkább úgy fogalmaznék, hogy ez a top kategória, akivel ájulásig szeretkeznék.

[link]

[link]

[link]

Az elsőnek csúnya a lába, a második úgy néz ki, mintha be lenne lőve. A harmadik viszont valóban ott van a szeren.

Legyen mondjuk a fiatal Monica Bellucci. Vagy nem! Margot Robbie! Mégsem... legyen mondjuk Salma Hayek! Nem nem nem! Tudja a franc, rengeteg van...

2017. szept. 21. 19:33
 10/10 anonim ***** válasza:

Victoria Justice.

A lepontozásoknak mi értelme? Mindenkinek más az ízlése, sőt változik is. Lehet 2 év múlva nevetni fogok én is ezen a válaszomon, és mást mondanék.

Régen Miranda Kerr-re mondtam, hogy 10/10, most már egyáltalán nem tartom álomnőnek. Ugyan ez Emily Ratajkowski-val.

2017. szept. 21. 22:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!