Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire hátrány ha átlagos kinézetű vagyok a csajozásban? 20/F
Akkor előbb talán magadat kéne agyban, és külsőleg is rendbe tenni és csak utána álmodozz csak párkapcsolatról. Nagyon gáz, ha valakinek nincs önbizalma.
Tanulj önszeretetet, foglalkozz önismerettel.
Amit hiszel magadnak, az fog számítani, mondom!!!
Ha ez azt jelent, hogy "nem jó pasinak" gondolod magad, akkor másoktól sem várhatsz el mást, minthogy rossz pasinak tartsanak. Ennyire egyszerű! :)
De ennek mi köze van egymáshoz?
Ha például én jó úszónak tartom magam attól még mások nem fognak annak tartani. Szóval nem értem, hogy, hogy létezik ilyesmi.
Kérdező, a 13-as kommentelőnek igaza van, csak te nem érted azt, hogy ő mit írt, és felhozol egy nagyon rossz példát.
Akkor elmagyarázom érthetőbben:
Azt feltételezed magadról, hogy nem vagy szerethető, és saját magadat se szereted.
Ebből kifolyólag, hogy várhatod el, hogy más szerethetőként tekintsen rád, szeressen téged, ha saját magadat se tartod szerethetőnek, te se szereted saját magadat? Akkor más hogy fog téged szeretni? Sehogy!
Külső kisugárzásról hallottál már?
Az emberen minden érzelme látszik kívülről. Az is, ha búvalb.szott vagy, az is, ha nagyon boldog vagy, az is, ha szereted magad, az is, ha nem.
Ilyen egyszerű.
És senki se gondolatolvasó. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!