Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiúk is feltűnően viselkednek annak a lánynak a közelében, aki tetszik nekik?
Személyiségfüggő. Én pl. nem kezdek el műmájerkodni és harsány kiskakast játszani a szemétdombon.
Most pl. tetszik egy nő, de mivel foglalt, nem nyomulok rá. Ha úgy alakul, hogy kettesben vagyunk, éreztetem, hogy vonzónak találom, de ha nagyobb társaságban vagyunk, akkor viszont úgy viselkedem vele, mint bárki mással.
Én sem viselkedek így nőként, így nem is tudok rá hogy reagálni, de volt egy olyan érzésem, hogy túljátsza magát és fel akarja hívni magára a figyelmemet (nem kettesben voltunk, hanem haveri körben).
5: te hogy érezteted vele, hogy vonzónak találod, ha kettesben vagytok?
Ja, ez lemaradt:
Múltkor pont ilyen nyálkás, esős, szuttyos idő volt, ő pedig egy vidám, rózsaszín mintás blúzt viselt. Meg is említettem neki, hogy ebben a pocsék időmben is jobb kedvem támad a közelében. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!