Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Azért szakítottam a barátomal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azért szakítottam a barátomal mert inkább tanult minthogy velem lett vólna. Hogyan dolgozam fel a hiányát?

Figyelt kérdés
Egyetemista vólt, nagyon szerettem de most hogy elkezzdődőtt a suli alig figyelt rám. Mondta hogy nekem is kéne tanulnom mert buta maradok és itt telt be a pohár és szakíttotam. Viszont most híányzik nagyon és hiába írok neki nem reagál pedig ő bánttot meg engem. Nagyon okos volt és jó lelkü lehet már sose találok olyat mint ő. Hogyan lehet ezt feldólgozni?
2017. szept. 14. 23:46
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%

Hát bizony neki volt igaza, nem kérdés.

Mondjuk dóólgozd fel úgy, hogy nekiállsz tanulni, majd az eltereli a gondolataidat

2017. szept. 15. 05:59
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
Azért ha akarna, az egyetemen is simán találna hasonló értelmi képességűt, mint a kérdező. De gyanús, hogy nem akar.
2017. szept. 15. 07:25
 13/22 anonim ***** válasza:
100%

Igaza volt a barátodnak.

Én miért tudok telefonról is helyesen írni?

21/L

2017. szept. 15. 07:32
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
Hát kérdező pedig érthető az exed. Én magam is egyetemista vagyok és elmodhatom, hogy sokat kell tanulni. Az én párom is szeret velem lenni, de az zavarná ha nem tanulnék. Ő is egyetemista (ő gazdászon én mérnökin). Mondjuk az igaz hogy egy egyetemen tanulunk, így azért mi ott is tudunk találkozni. A helyesírásodra meg nincs mentség. Ajánlom a helyesírási szótár áttanulmányozását. :D
2017. szept. 15. 07:53
 15/22 anonim ***** válasza:
100%

Előzőhöz vagyok, ez lemaradt:

25/F

2017. szept. 15. 07:54
 16/22 anonim ***** válasza:

*előző

Franc az elírásokba XD

25/F

2017. szept. 15. 07:55
 17/22 anonim ***** válasza:
22%

Attól eltekintve, hogy kamu, jól tetted, hogy kidobtad.

Nekem is mondta már ezt az exem, igaz nem ilyen formában, hanem "akkor legalább tudnál valamit".

18 voltam, ő meg 23 a második diploma megszerzése előtt állt.

Undorító beképzelt sznob volt, mondjuk volt is mire, de én nem a szaktudásáért szerettem. Zavarta, hogy érettségire nem tanulok túl sokat.

Végülis nem is színötös lett, mint neki, csak majdnem.

Érdekes, utánam járt ruhatervező csajjal, fitnessmodell meg cukrásszal. Azok aztán biztosan sokkal értelmesebbek és tájékozottabbak voltak nálam.

Ha összejött veled, fogadjon el olyannak, amilyen vagy. Nem kötelező senkivel leállni.

2017. szept. 15. 08:43
 18/22 anonim ***** válasza:
100%
ne etessétek a trollt
2017. szept. 15. 09:51
 19/22 anonim ***** válasza:
100%
Atyaég, a srác így jobban járt. Nézd a tanulás igenis marhára fontos, nem a te két szép szemedért kapja a diplomát. Ilyen helyesírással meg pláne tanuljon, legalább egy okos ember lesz.
2017. szept. 15. 10:28
 20/22 anonim ***** válasza:
100%

Jobb lesz neki nélküled, hidd el! :D

Legyen ez a tudat felszabadító számodra :)

2017. szept. 15. 10:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!