Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mióta lettek ilyen nagyigényűek a nők? Kocsi, költőpénz, menő megjelenés kell ahhoz, hogy egy átlagos városi nő egyáltalán szóba álljon velem?
#19 ezt egy ferfiasan gondolkodo ferfi fel se veti,mert belso igenye,hogy joletben bosegben minden eroforrassal ellatva eljen.
Pont ez az ami vonzo a noknek,mert o tud tulelni magas a tulelesi erteke,belso kesztetes hajtja a sikerre.
Ez kell a noknek,hogy megoldja a dolgait.
Aki rinyal meg pont ott tart sajnos,ne csodalkozzon,hogy egy nonek sem fog kelleni.
#22-es te mirol beszelsz ember?
Fejtsd mar ki?
Tudod en fizetem a tanulmanyaimat,de az MSC meg ingyen lesz nekem mert van 4 felevem meg.
MUNKA mellett tanulok,te meg rinyaljal akkor.
Nod nem lesz azt most mondom ugyhogy marad a sor meg a kezed esetleg neha prostizhatsz is.
Kifogas gyar vagy,mindenre talalsz valamit,gondolom szakmad is valami ami eppen volt,csak legyen.
#25 van hova fejlodnom nekem is,sot boven van hova ennyi.
Frusztralt vagy keress egy pszichologust hidd el jo lesz.
Szerintem nem en sirankozok itt allandoan nok vegett.
Igazatok van aki probal nektek valamit elmondani az vereb.
Nem baj utolso te okos vagy az a lenyeg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!