Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azért pár sztereotípia nagyon igaz, nem?
- Mióta nagyon hosszú a hajam, még inkább megnéznek a férfiak, mint mikor rövid volt. Mondjuk lehet, hogy csak nekem ez áll jobban, de azt hiszem, akkor is a hosszú haj vonzóbb a férfiak java részének. Meg mindenki ismeri a szitut, mikor a szolis-póthajas, szétvakolt rondaságra rányomulnak a primitívebb férfiak, míg a gyönyörű arcú, rövid hajú, nem miniszoknyás, fehér bőrű nőt ugyanezek a férfiak leszürkeegerezik. Pedig az arc ég és föld, de az egyik a jó nő, a másik a kis senki. Mondjuk, ez nem csak a hajhossz kérdése. És rövid hajjal is érdekeltem a férfiakat, nem arról van szó, hogy az nem tetszik nekik. De hosszú hajjal azonnali érdeklődést kelt az ember sokkal több férfiben. Lehet ezzel vitatkozni, de aki átéli ezt a különbséget az utcán közlekedve, az tudja, hogy igaz.
- Pont voltam fodrásznál, és a nő másik állása magyartanár. És mondta, milyen szőke kisfiú van az egyik osztályban, hogy fognak dögleni utána a nők pár év múlva. És igen, a genetika elég kiváltságossá tesz pár férfit, akiknek egy áldás a csajozás, míg sokaknak kudarccal van dekorálva, mire révbe ér, ha révbe ér egyáltalán. És ez már 10 éves korban eldől sokakról, persze lehetnek olyanok, akik stílusos ruhákkal, edzéssel pozícionálhatják magukat a sikeresek táborában.
A legtöbb sztereotípia igaz, hiszen nem véletlenül alakulnak ki. Amikor egy sztereotípia itt is és ott is él, akkor az nem azért van, mert valaki az életét rászánva elterjesztette a dolgot, hanem azért, mert maguktól úgy történtek a dolgok.
Pl. a hosszú haj tényleg több férfinak jön be. Nem mondom azt, hogy zavarna a rövid haj, de ha belegondolok, eddig csak hosszú hajú lányok jöttek be igazán. Az ismerősi körömben is több férfinak tetszik a hosszú haj.
A genetikai dolog is igaz. Ha valakinek jók vagy különlegesek az adottságai, az sikeresebb lesz. Lehet szépíteni a dolgokat és mindig a belsőre hivatkozni, de a többségünk ösztönlény és a külső kőkeményen beleszól a társkeresésbe. Valamiért, mégis szereti mindenki az önámítást.
Audrey Tatou-t szeretem, mint színésznőt és nagyon tehetségesnek tartom, de nekem sem jön be. Nem azt mondom, hogy ronda, de valahogy az arca nekem egyáltalán nem nőies. :D
Menthetetlen vagy és még hülyét is csinálsz magadból.
Pontosan tudja mindenki, hogy hogyan is gondoltad, ne szépíts!
Veszíteni tudni kell!
Amúgy meg igencsak 100 éves lehetsz, ha neked ez a spiné a nőiesség netovábbja! Gratulálok és én léptem!
(Ráadásul ez már 2 évvel ezelőtti kép)
# 13
Miért írsz úgy, mint egy bekokózott, személyiségzavaros idegroncs? Remélem nem túl indiszkrét a kérdés.
Csak szólok, hogy a 6-os választ én írtam, plusz még ezt. A többi egy másik 71%-os.
De "gyárilag rondát" nem értem. Ha a hosszú haj vonzza a férfiakat, az nekem azt jelenti, hogy mindegy a fej. Mert volt az a reklám is, ahol ott volt a szép hosszú haj, nézték a pasik, megfordult, és egy rocker srác volt. Tehát a hosszú haj feltűnő, ez vitathatatlan, de egy hosszú hajú Chelsea Handler mindig rondább lesz, mint egy rövid hajú Winona Ryder, Charlize Theron, Lily Collins, Natalie Portman vagy akkor Audrey Hepburn.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!