Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megférne együtt egy buta lány és egy okos férfi?
Arról van szó, hogy megismerkedtem egy tanárral, aki nagyon okos. Mindketten felnőttek vagyunk, mondjuk ő idősebb nálam, de a korral nem lenne probléma.
Sok olyan szituáció van, hogy mindig mesél olyan történeteket, amikről nekem fogalmam sincs, és ettől nagyon rosszul érzem magam, szégyellem magam... Tudom, velem van a hiba, mert nem vagyok valami okos, sőt...
Nekem ezzel annyi csak a bajom, hogy szégyellem, hogy nem tud velem értelmesen elbeszélgetni, viszont megbízható vagyok, kedves, és jól bánok az emberekkel.
Nagyon tetszem neki, meg persze imponál is neki, hogy fiatalabb vagyok.
Szerintetek működhetne ez a kapcsolat?
Én rengeteget tudnék tőle tanulni, de ő tőlem nem sokat. Azért annyira nem vagyok vészes, egy társaságba elmerne szerintem vinni, csak egyszerűen az ilyen komolyabb témákban nem vagyok otthonos.
Köszi szépen! Tőle igazából még nem hallottam csúnya szót, de ha hallottam volna sem ez számítana, mert látni rajta, hogy nem az ő stílusa. A másik, ami miatt "magához láncolt", az eszméletlenül jó humora. :-) Hihetetlen a világszemlélete, én komolyan nem láttam még ilyen embert (édesapámon kívül). Na, de nem fényezem, ennek nem itt van a helye. :-)
Köszi, hogy írtatok!
Véleményem szerint csak kevés az önbizalmad. Ahogy az előttem szólók elmondták, a szóhasználatodból, a fogalmazási képességedből kitűnik, hogy egyátalán nem vagy buta. A párod tanár, így nyilvánvalóan többet tud egyes dolgokról, mert tanárként felkészültnek kell lennie, emiatt ne idegeskedj, hiszen Te magad írtad, hogy nagyon tetszel neki, akkor pedig semmi akadálya nincs a kapcsolatotoknak.
Végezetül hadd írjam le, hogy mi a különbség az okos és a buta ember között. A buta azt hiszi, hogy ő a legmenőbb, mindent tud a világról, mindent tud mindenről, mindenhez ért, mindenhez hozzászól, csak éppen hülyeségeket.
Az okos pedig tudja saját magáról, hogy még mennyi mindent nem tud, hogy még mennyi mindent kell megtanulnia az élete során, ezért ha olyan téma van amihez nem tud hozzászólni akkor inkább figyeli a társalgást, és így tanul belőle, fejleszti magát.
Ezen gondolkodj el, mert én úgy látom, hogy Te inkább az okos kategóriába tartozol!
Egyetértek az előttem szólókkal, nem vagy buta csak talán kevésbé művelt(amit nem nehéz egy tanárhoz képest)... De ez nem baj mert ahogy írtad ezen lehet változtatni és az hogy kedves vagy és jól bánsz az emberekkel nagy előny! Szerintem vágj bele mert ez tényleg nagy lehetőség hogy fejleszd magad!Sok szerencsét.
u.i.: és a férfiak tényleg imádnak tanítani :D:P
Köszi szépen! :-) Valóban nincs önbizalmam, de próbálok csiszolni ezen is, pl. tudom mitől lehetne több, most járok sportolni, úszni, táncolni, amitől kicsit megjöhet... és még akár jól is nézhetek ki a végére. :-D
Mégegyszer meg kell köszönnöm, hogy időt szánatatok rám, és kedves szavaitok voltak hozzám, ez ritka manapság - pláne itt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!