Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik nő a legszebb, legszimpatikusabb számodra? KÉP
1, [link]
2,
3,
Megindokolva is, ne csak számokat írjatok, azzal nem megyek sokra.
Köszönöm
1. Áh, elsminkelné a fejére a havi fizumat. Nem kell. :D (0/10)
2. Kissé öntelt fejet vág, valahogy nem jön be. (2/10)
3. Ez meg nincs 18 éves, én meg nem vagyok pedómedve. (-/10)
10
Szerintem meg pont, hogy a 2-3 NEM a szürke egérke kategória. Látszik, hogy 2 kiló vakolat nélkül és szépek.
Én inkább úgy fogalmaznék, hogy a 2-3as arca így simán, semmi tuning nélkül is kenterbe veri az 1-es átvakolt arcát.
Szóval a szürke egér az nem a fenti 2 kategória, nem mindenkinek kell vastagon kihúzott szem és rúzs, 2 kg alapozó, és csücsörítő qurvás póz ahhoz, hogy egyáltalán észrevegyék. ;)
A 3-as is ki van sminkelve.
Csak mondom, ha valakinek nem tiszta.
Mondja ezt Dr.39% aki szintén nem véletlenül van itt az oldalon, ő is a "krém" része, még akkor is ha a másik nem azonos szintű "krémjéhez" tartozik.
Nyilvan a kerdes a sminkelesre van kihegyezve. Gondolkodas nelkul az elso (csucsoritos szaj nem jon be egyaltalan probalok ettol elvonatkoztatni) . Indok, ez a lany tudja, hogyan hozza ki magabol a legtobbet, en is igy gondolkodom sajat magam irant. Ulhetnek otthon ahelyett, hogy az edzoterembe jaras helyett, vagathatnam nullas geppel a hajamat neha napja, meg noveszthetnek telapo szakallat mert igy kenyelemes. Nem, en a legjobbat akarok kihozni magambol. S ha ez a lany smink nelkul csunya lenne akkoris ot valasztanam, mert a szepsegebe benne van az a tudas, hogyan legyen iszonyatosan dogos es sexy.
Az mas kerdes, hogy szinte kivetel nekul az ilyen csajok, egyszeruek mint egy faek, s olyan elvarasaik vannak, hogy szexen kivul nem tudom mit tudnek veluk kezdeni, de most csak a kulsorol beszelunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!