Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem tudok mit kezdeni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudok mit kezdeni a bókoló, flörtölő férfiakkal, félek tőlük, nem tudok jól reagálni, mit tegyek? 24L

Figyelt kérdés
Szép arcú, nem sportos de jó alakú, csinosan (de visszafogottan) öltözködő lány vagyok. Az utcán, buszon stb. nagyon gyakran néznek hosszabb ideig a férfiak, keresik velem a szemkontaktust. Ha véletlen vagy kíváncsiságból odanézek és összetalálkozik a tekintetünk, rögtön elfordulok és eléggé zavarba jövök, nem merek újra ránézni, akkor sem, ha tetszik. Vagy ha egy férfi beszélgetést kezdeményez velem, vagy megdicsér, akkor ugyanez a helyzet. Azokban a társaságokban, ahol otthonosan mozgok, nem vagyok szégyenlős és bárkivel kellemesen el tudok beszélgetni. De a számomra ismeretlen férfiak egy olyan helyen, ahol meg sokan vannak, egész más téma. Akkor is zavarba jövök, ha az utcán megnéznek, azt se tudom olyankor hová nézzek. Szerintetek van erre valami megoldás, vagy ez már így marad?
2017. szept. 8. 18:50
 1/7 anonim ***** válasza:
70%

önértékelési problémák vannak nálad, fejleszthető de nehezen.

aki alapból kicsit szerényebb és visszahúzódóbb az átlagnál, az nehezen kezeli az ilyen helyzeteket.

2017. szept. 8. 18:56
 2/7 anonim ***** válasza:

Muszáj leszel legyőzni a félelmeidet, még mielőtt eluralkodik nagyon rajtad.

Mitől félsz úgy őszintén? A férfiak szerinted földönkívüli teremtmények, akiktől félni kell?

Foglalkozz önismerettel, gyakorolj tükör előtt, olvass utána, hogyan tudnád leküzdeni a félelmeidet.

Minden csak rajtad múlik.

2017. szept. 8. 18:56
 3/7 anonim ***** válasza:
56%
Figyelmen kívül kell hagyni őket és kész, nem kell vele semmit kezdened. A férfiaknak ez reflex, igazából nem neked szól, hanem saját magukat szórakoztatják.
2017. szept. 8. 18:58
 4/7 anonim ***** válasza:
79%
Kerüld el őket.
2017. szept. 8. 19:13
 5/7 anonim ***** válasza:
18%
Ha meg ugyanilyen lennél, de nem néznének meg, akkor meg az lenne a bajod. Micsoda problémák
2017. szept. 8. 19:27
 6/7 anonim ***** válasza:
Mert gyerek vagy még.
2017. szept. 8. 21:19
 7/7 anonim ***** válasza:
Beszelgess velem, eszre sem fogod venni, hogy bokoltam es lereagaltad. :D
2017. szept. 9. 08:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!