Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon beteg ez a vágy?
Szeretnék egy kicsit duci, kicsit húsibb nőből egy csinos, vékony csajt faragni. Együtt edzeni vele, az étrendet megbeszélni, együtt enni, lényegében minden ami ahhoz kell hogy fitt és csinos legyen.
Barátnőnek szeretném, tehát nem személyi edzőként csinálni ezt. Nem súlyosan elhízott nőre gondolok, hanem olyanra akin ilyen 10-15 kg felesleg van.
Én 30 éves vagyok, az ideális jelölt 20-30 között van.
Ha a kiszemelt Nő is benne van akkor nincs vele probléma.
De ha Ő nem szeretné mert jól érzi magát a bőrében úgy ahogy van akkor nem kényszerítheted rá ezt a vágyadat.
Nos kérdező Én az a fajta vagyok aki intenziv torna edzés és drasztikus étrend változtatás mellett 5 kg-nál többet nem tud le fogyni.
Ha jobb eredményt akartam 10-15 kg minusz ahhoz mindig kellett valami Tea vagy homepátiás valami.
Le ment az az 5 kg 1,5 -2 évig Szigoruan be tartottam mindent és nem mozdult a mérleg.
Így vettem Teát ne kérdezd milyet
De 6 hónap mulva le ment még 15 minusz így közel 2,5 év alatt ment le 20 kg
Ami túl hosszú idő ahhoz a rendhez amit beállítottam
Edzővel is beszéltem
És azt mondta hogy ezzel az edzés tervel és étrenddel 1 éven belül le kellett volna mennie annak a 10-15 kg.-nak
23 N
Ez nálad szerintem pont hogy nem az önbizalom elvevéséről szólna, hanem arról hogy feltuningold vele az adott lányt.
Én az a fajta vagyok, aki ha kapcsolatban van nem ellustul és hízik hanem fogyik :D és biztos vannak még ilyen lányok.
Furán fog hangzani de azt mondom, hogy egy kis manipulációval el lehet érni. Pl mondd azt hogy téged érdekel az edzés, értessz hozzá stb és a lány majd magától kéri ki a véleményed ha majd bejössz neki és fogyni akar. Párommal is motiváljuk egymást jelenleg. Neki jó alakja van de mivel én jobban értek a kajáláshoz szoktam neki mondani dolgokat ő meg szokott az edzéssel kapcsolatban. Leadtam eddig 4 kg-t :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!