Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Beszólt a pszichológus, mert...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Beszólt a pszichológus, mert szűz vagyok (? )

Figyelt kérdés

Először voltam, mert mindent túlparázok( utazás, vizsgák stb).

Kérdezgetett mindenfélet, majd ismerkedésről is, végül konkrétan rákérdezett erre is. Ezután furcsán nézett, majd elkezdte ecsetelni, hogy tudom-e 25 után milyen nehéz már elveszíteni...

Én csak nagy szemekkel pislogtam, hogy mi van, majd válaszoltam: szerintem nem, erre kontrázott, pedig de... xd

Majd megállapította, hogy nem tud megijeszteni, nem izgat a veleménye és témát váltott.

Most valahogy nem tudom eldönteni, hogy ezen kiakadjak vagy nevessek. xd

Komolyan ekkora probléma ez?

20/l

2017. szept. 6. 20:38
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
100%

Bennlakásos egyházi gimiben nekünk is volt ilyen elbeszélgetés kötelező jelleggel, az a mókus is ilyenekkel jött, részemről már nagyon untam.

Ezért kicsit humorosabbra vettem a figurát, tanácsoltam neki, hogy ne adja fel, még van esélye megtalálnia az élete párját. Részemről én nem vagyok meleg, de ne csüggedjen, rengeteg hal van a tengerben és többségük ugrik a kukacra.

Mindezt félig nyitott ajtó mellett, kintről pozitív volt a visszacsatolás, hatalmas röhögés. Másrészről a mókus nem igazán értékelte és elsírta magát.

Az igazgatóiban meg kaptam egy közel 2 órás fejmosást, 8 hetes tanulmányi ciklusra teljes szabadidő megvonást (h-sz 14-16 között kimenő megvonva és hétvégén sem mehetek ki egész nap a kollégiumból), hétvégi hazautazás lehetősége is kilőve. Bár eleve nem láttam értelmét szombat délután hazaindulni 4 órát utazni és másnap vissza legkésőbb 11-kor.

Te önszántadból mentél pszichomókushoz, vagy a kényszer vitt rá?

A külsőddel szerintem nem lehet gond, ha ennyire rád mozdult, az enyémmel sincs elvileg, ráadásul sokak szerint jó humorom van (szerintem meg csak simán átlagos), aranyosnak, jó fejnek és kedvesnek titulálnak a csajok mégis elhajtanak. Amint meghallom, hogy aranyos vagyok, már tudom itt piros lámpa következik, felesleges tovább tekerni.

2017. szept. 6. 21:12
 12/30 anonim ***** válasza:
73%

Fogalmam sincs milyen mélyen kell ahhoz lenni, hogy valaki életvezetési tanácsot kérjen egy 2 diplomás bölcsésztől..

Hagyd a pszichológust, pénzkidobás, a barátnőid is meghallgatnak gondolom.

2017. szept. 6. 21:14
 13/30 anonim ***** válasza:
10%
Egyébként annyiban igaza lehet, hogy a társadalom elítélése miatt elkezdhetsz ezen is stresszelni és rossz döntést hozhatsz. Viszont inkább később egy rossz döntés, mint korábban.
2017. szept. 6. 21:16
 14/30 anonim ***** válasza:
22%
Pszichiáter akihez menned kellene, igaz ő nem fog ingyé' vagy pár Mátyás királyért fogadni.
2017. szept. 6. 21:18
 15/30 A kérdező kommentje:

Egyébként van orvosi végzettsége is, tehát felírhat gyógyszereket, de nem pszichiáter, annyira nem érdekelt, hogy megjegyezzem, főleg ezek után. :D

Illetve azt is eleg számonkerően jegyezte meg, hogy nem jarok ezekre a nyári fesztiválokra, meg koncertekre xdd

Am. Aki kérdezte privátban, van-e barátom : Nincs, jelentkezők szoktak lenni, de eddig nem volt igazan szimpatikus, az aszoc típusú emberekkel szimpatizálok, azok meg otthon vannak, tehát lehet érezni, hol akad meg a rendszer :D

Am. A barátaim is aszociálisak nagyrészt :)

De visszatérve én csak azért mentem, hogy ezt a mindent túlparazós énemet kicsit visszafogjam, nem párkapcsolati tanácsokért. Ahogy ott is mondtam(ezért is furán nézett(és amúgy nő)) jelenleg másra, pl. A tanulásra akarok koncentrálni, ha jön valaki aki érdekel nem zavarom el, de egyébként meg nem érdekel annyira téma. :)

2017. szept. 6. 21:39
 16/30 opened paradise ***** válasza:
32%

Ugye ezért nem fizettél?

Férfi,vagy nő volt? Milyen idős?

2017. szept. 6. 21:45
 17/30 A kérdező kommentje:

De xd

Amúgy nem az én ötletem volt, nem is szerveztem, csak ha már leszervezték, elmentem, hogy talán meg lehet jó is... hát nem volt xdd

Nő, 50 plusszos, szerintem közelebb a 60hoz.

2017. szept. 6. 21:52
 18/30 anonim ***** válasza:
83%

25 éves korodig még 5 év van. :D Addig szerintem simán elveszíted.

Egyébként ha nem megfelelő a pszichomókus, bunkónak érzékeled, nem tudsz benne bízni, akkor nyugodtan válts. :)

21/L

2017. szept. 6. 22:04
 19/30 anonim ***** válasza:
100%
Nagy a baj, ha már a dilidoki is ezt mondja. Megérett az emberiség a pusztulásra...
2017. szept. 6. 23:22
 20/30 anonim ***** válasza:
84%
Pffff. 20 évesen szűz voltam, mire 25 lettem férjhez mentem és gyereket szültem.
2017. szept. 6. 23:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!