Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beszólt a pszichológus, mert szűz vagyok (? )
Először voltam, mert mindent túlparázok( utazás, vizsgák stb).
Kérdezgetett mindenfélet, majd ismerkedésről is, végül konkrétan rákérdezett erre is. Ezután furcsán nézett, majd elkezdte ecsetelni, hogy tudom-e 25 után milyen nehéz már elveszíteni...
Én csak nagy szemekkel pislogtam, hogy mi van, majd válaszoltam: szerintem nem, erre kontrázott, pedig de... xd
Majd megállapította, hogy nem tud megijeszteni, nem izgat a veleménye és témát váltott.
Most valahogy nem tudom eldönteni, hogy ezen kiakadjak vagy nevessek. xd
Komolyan ekkora probléma ez?
20/l
Bennlakásos egyházi gimiben nekünk is volt ilyen elbeszélgetés kötelező jelleggel, az a mókus is ilyenekkel jött, részemről már nagyon untam.
Ezért kicsit humorosabbra vettem a figurát, tanácsoltam neki, hogy ne adja fel, még van esélye megtalálnia az élete párját. Részemről én nem vagyok meleg, de ne csüggedjen, rengeteg hal van a tengerben és többségük ugrik a kukacra.
Mindezt félig nyitott ajtó mellett, kintről pozitív volt a visszacsatolás, hatalmas röhögés. Másrészről a mókus nem igazán értékelte és elsírta magát.
Az igazgatóiban meg kaptam egy közel 2 órás fejmosást, 8 hetes tanulmányi ciklusra teljes szabadidő megvonást (h-sz 14-16 között kimenő megvonva és hétvégén sem mehetek ki egész nap a kollégiumból), hétvégi hazautazás lehetősége is kilőve. Bár eleve nem láttam értelmét szombat délután hazaindulni 4 órát utazni és másnap vissza legkésőbb 11-kor.
Te önszántadból mentél pszichomókushoz, vagy a kényszer vitt rá?
A külsőddel szerintem nem lehet gond, ha ennyire rád mozdult, az enyémmel sincs elvileg, ráadásul sokak szerint jó humorom van (szerintem meg csak simán átlagos), aranyosnak, jó fejnek és kedvesnek titulálnak a csajok mégis elhajtanak. Amint meghallom, hogy aranyos vagyok, már tudom itt piros lámpa következik, felesleges tovább tekerni.
Fogalmam sincs milyen mélyen kell ahhoz lenni, hogy valaki életvezetési tanácsot kérjen egy 2 diplomás bölcsésztől..
Hagyd a pszichológust, pénzkidobás, a barátnőid is meghallgatnak gondolom.
Egyébként van orvosi végzettsége is, tehát felírhat gyógyszereket, de nem pszichiáter, annyira nem érdekelt, hogy megjegyezzem, főleg ezek után. :D
Illetve azt is eleg számonkerően jegyezte meg, hogy nem jarok ezekre a nyári fesztiválokra, meg koncertekre xdd
Am. Aki kérdezte privátban, van-e barátom : Nincs, jelentkezők szoktak lenni, de eddig nem volt igazan szimpatikus, az aszoc típusú emberekkel szimpatizálok, azok meg otthon vannak, tehát lehet érezni, hol akad meg a rendszer :D
Am. A barátaim is aszociálisak nagyrészt :)
De visszatérve én csak azért mentem, hogy ezt a mindent túlparazós énemet kicsit visszafogjam, nem párkapcsolati tanácsokért. Ahogy ott is mondtam(ezért is furán nézett(és amúgy nő)) jelenleg másra, pl. A tanulásra akarok koncentrálni, ha jön valaki aki érdekel nem zavarom el, de egyébként meg nem érdekel annyira téma. :)
Ugye ezért nem fizettél?
Férfi,vagy nő volt? Milyen idős?
De xd
Amúgy nem az én ötletem volt, nem is szerveztem, csak ha már leszervezték, elmentem, hogy talán meg lehet jó is... hát nem volt xdd
Nő, 50 plusszos, szerintem közelebb a 60hoz.
25 éves korodig még 5 év van. :D Addig szerintem simán elveszíted.
Egyébként ha nem megfelelő a pszichomókus, bunkónak érzékeled, nem tudsz benne bízni, akkor nyugodtan válts. :)
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!