Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőknek milyen céljaik vannak az életben, és ez mennyire érdekli a férfiakat?
Figyelt kérdés
Mindig azon megy a rugózás, hogy milyen céljai vannak a férfiaknak, és hogy az megfelel-e éppen a nőknek vagy sem. De beszéljünk most a nőkről. Nekik milyen céljaik vannak az életben? Ezek a célok, ha vannak egyáltalán, befolyásolják-e a férfiakat, vagy őket ez nem érdekli, csak a punci?2017. szept. 6. 16:28
11/14 anonim válasza:
Mégis mi a bánatos lótúró tud itt BÁRMELYIK válaszban "nem hasznos" lenni? :D Imádom ezt az oldalt, és a színvonalát.. :DDDDD
12/14 anonim válasza:
Hát kevés olyat fogsz találni, akinek valami nagy célja lenne, ami mondjuk egy egész élet kitartó munkáját igényelné. Az eddigiek alapján inkább olyanok lesznek, amik a saját kényelmet vagy az anyagi jólétet szolgálják.
13/14 anonim válasza:
az én barátom segíteni szokott mindenhogy, ahogy csak tud, hogy elérjem a céljaim.
de befolyásolni miben befolyásolná? nem az ő dolga. engem sem befolyásol, hogy ő mit szeretne.
egyedüli olyan dolog, ami kihatással van rám, hogy külföldre szeretne költözni. mivel én is, így ebből sincs veszekedés.
család, ismerősök között is kölcsönösen támogatják egymást.
14/14 anonim válasza:
Eltérő céljaink vannak mégis évek óta együtt vagyunk és boldogok. Aki azt hiszi ezen múlik egy jól működő kapcsolat annak sose volt még igazi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!