Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rájöttem, h nekem fontosabb a kapcsolatom. Ezen megsértődhet a másik fél?
Figyelt kérdés
1 hónapja a barátommal kicsit megromlott a viszonyunk és a munkába mindig rossz kedvvel és feszülten jártam be. Az egyik kollégám ezt észrevette, majd elmondtam neki annyit, h mostanában nem jövünk ki jól a párommal. Egyre többször rám is írt a neten is, kérdezgette, h már rendben vagyok-e és hasonló. Bevallotta, h mindig is tetszettem neki, de sosem mert megszólítani és most kihasználta az alkalmat. Próbàlt udvarolgatni. Az elején örültem neki, h egy férfi nőként tekint rám, mert elszoktam ettől az érzéstől és megtöltött önbizalommal, de mindig emlegettem neki, h párom van, úgyh ne essen át a ló túlsó oldalára, mert ez nem helyes. Végül randira akar(t) hívni. Először gondoltam, h csak egy kávézás, abból mi baj lenne, de eszembe jutott, h fordított esetben ennek én sem örülnék és attól, h most kicsit rossz a viszonyunk a párommal, ezt nem tehetem meg vele mert mégis mennyi szép dolgot megéltünk együtt. Tudom, h ezen nem kellene gondolkodnom, h h is mondjam el neki, de ezen jogos ha megsértődik? Köszönöm a válaszokat!2017. szept. 6. 10:06
11/13 anonim válasza:
Ki a francot érdekel, hogy a kolléga megsértődik-e? :D Ő próbálkozott be olyannál, akiről tudta, hogy van párja, nem is értem, mire számított.
A pároddal javítsd a kapcsolatod, beszéljétek meg a dolgokat, stb.
Jó látni, hogy valaki nem gondolkodás nélkül megcsalja a párját, hanem így gondolkozik, mint te!
12/13 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy joga lenne megsértődni. Meg kell neki mondani, hogy ne haragudjon, de rendeződött a kapcsolatod(még ha most nem is...) és nem szeretnél + konfliktus forrást.
13/13 anonim válasza:
Akár jogos, akár nem, rosszul fog neki esni, mert azt gondolta, hogy rossz most a kapcsolatod, és szépen magához édesget, arra várt, hogy kilépsz a kapcsolatból.
Téged ne érdekeljen, hogy megsértődik-e vagy sem. A kapcsolatra koncentrálj, ő meg majd legközelebb nem macerál foglalt lányt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!