Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az észak-európai férfiak nagy része általában miért
normálisabb egy párkapcsolatban mint a magyarok?
Figyelt kérdés
A saját és barátnőim példája ezt mutatja ők is skandináv pasikkal járnak lehet, hogy ott pl. nincs olyan hogy az ajtóban előreengedik, de teljesen más a férfiak hozzáállása a kapcsolatokhoz, valahogy őszintébbek, normálisabbak párkapcsolati szinten. Amit megígérnek betartják, a magyar férfiak többsége meg hazudozik minden ilyen témáról hogy pl. házasság, párkapcsolat, sokan a szexre mennek, nincs megosztva a házi munka tehát nincs egy kialakult értékrendjük az életről, gyereknevelésben sem vesznek részt. Biztos van kivétel csak én nem találkoztam még vele, és a környezetemben sem a boldog kapcsolatok voltak jellemzőek míg ott éltem.
Svédországban az apák elmehetnek az anyák helyett a babával szülési szabadságra többb hónapra, akár 1-2 évre is. A nők dolgoznak addig. Ezt tudtad? Plusz a skandináv jóléti államok azért nem Magyarország, ott nincs idegeskedés, kapkodás, hajsza a megélhetésért, mint itt. Az pedig mindennemű emberi kapcsolatra kihat.
2017. aug. 31. 15:20
12/18 A kérdező kommentje:
Számomra akkor sem magyarázza meg azt, hogy a magyar apák nem foglalkoznak többségében a gyerekükkel. Jajj és ott sem milliomos mindenki, és elég gáz ha este, délután nincs igénye valakinek arra, hogy a gyerekével beszélgessen, inkább lelép a kocsmába. Több ilyen magyar családot ismerek.
2017. aug. 31. 15:24
13/18 anonim válasza:
"teljesen más a férfiak hozzáállása a kapcsolatokhoz, valahogy őszintébbek, normálisabbak párkapcsolati szinten"
Lehet, őket skandináv anyák nevelték, nem magyarok?...
2017. aug. 31. 15:37
14/18 anonim válasza:
Azért mert neked taplókhoz volt eddig szerencséd, még nem mindenki az.
Nekem utolsó féreg nőkkel volt eddig dolgom, mos rinyáljak, hogy a magyar nők ribik?
2017. aug. 31. 17:01
15/18 anonim válasza:
Őket még nem építették le a magyar nők.
2017. aug. 31. 17:15
16/18 anonim válasza:
Ez az ajtón előreengedés akkora megjátszás. Előre engedi a nőt, otthon meg elveri az asszonyt.
Gyűlölöm, mikor a picike liftben előretessékelnek, mikor ismernek látásból, tudják, hogy előbb kiszállok, mint ők, de nem, akkor is sarokba kell szorítani. Persze nem szállnak ki a liftből, hogy utat adjanak, mert nekem kell dörgölőzni.
2017. aug. 31. 17:15
17/18 anonim válasza:
A skandinávok pont, hogy hülyék. :D
Ráadásul olyan barom indokokkal hagyják ott a nőket, hogy az nem igaz.
És egyet, azaz EGYET ismerek, aki hűséges. És van mindenhonnan ismerősöm, nagyváos, kisebb már-már falu stb. ;)
2017. szept. 5. 10:20
18/18 anonim válasza:
Érdekes, máshol meg azt hallani, hogy a skandinávok alkoholisták... most akkor ők a bezzegnépség vagy nem?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!