Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyire van esetleg itt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire van esetleg itt értelme ismerlkedni? Előfordulhat az, hogy megismerek egy, olyan féfit, akinek első sorban nem csak szexre kellek? Esetleg ne reménykedjek abban, hogy itt rátalálok a jövőbeni páromra? Mik a tapasztalatok?

Figyelt kérdés
2017. aug. 31. 13:17
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Esély van rá bőven,egy próbát megér szerintem. :)

26/F

2017. aug. 31. 13:47
 12/18 anonim ***** válasza:
Ok, tudják a korod, de azt nem, hogy 5 km-re laksz, vagy 500 km-re. Azt sem hogy hogy nézel ki. Meg úgy általában semmit. Szóval hacsak nem alakul ki valami párbeszéd valamivel kapcsolatban, ahol érezni hogy élvezitek egymás társaságát, szerintem nem érdemes direkt ismerkedésre használni, akkor már inkább a társkereső a jobb megoldás.
2017. aug. 31. 13:59
 13/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszokat! :))
2017. aug. 31. 14:02
 14/18 anonim ***** válasza:

Én két éve vagyok együtt az itt megismert barátommal :) viszont előtte és utána is mindenféle idióta megtalált, úgyhogy legyenek fenntartásaid.

22/L

2017. aug. 31. 14:04
 15/18 anonim ***** válasza:
Ha nagy mazlid van, lehet. Ismerkedni itt nem akartam, de pár emberrel beszélgettem. Kellemesen, viszont rengeteg undorító levelet is kaptam. Ha elég erős vagy, próbáld meg.
2017. aug. 31. 14:07
 16/18 anonim ***** válasza:

Ha szeretnél, írj. :)

29F

2017. aug. 31. 14:09
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

Én is nemrég költöztem össze a barátommal, akivel itt ismerkedtünk meg. Persze a szerencse is rendesen közrejátszott, mert mint kiderült, egy városban laktunk.

De nálunk nem kifejezetten ismerkedésnek/csajozásnak/pasizásnak indult a beszélgetés, egyszerűen egy kérdésemmel kapcsolatban elkezdtünk beszélgetni, aztán alakult a dolog.

2017. aug. 31. 14:20
 18/18 anonim ***** válasza:

Vannak itt normális emberek is, ezt mindkét nemre értem. Beszélgettem itt már el kellemesen,lett is néhány találkozó. Kpacsolatom nem innen lett,de bármi elképzelhető még.

19L

2017. aug. 31. 15:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!