Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Nektek bejön, ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Nektek bejön, ha egy lánynak a derekán tetoválás van? És a köldökpiercing? : )

Figyelt kérdés
18/L
2010. máj. 25. 21:53
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
pillangós seggagancs...aranyos lehet :)
2010. máj. 25. 22:34
 12/21 anonim ***** válasza:
mindkettő tud igen szexisen kinézni de lehet az undorító is. személyszerint nekem bejön mindkettő ha jó csajon látni ;)
2010. máj. 25. 22:35
 13/21 anonim ***** válasza:

Hmmm, nem lehet rossz..:D nekem mind 2 bejön! A tetkó főleg akkor jó, ha megvan hozzá az alakod is:)

Ha van kedved, küldj már priviben egy nevet és egy lakhelyet, havagy myvipen akkor megnézlek.Szia!

2010. máj. 25. 22:35
 14/21 anonim ***** válasza:
17/F előző voltam.
2010. máj. 25. 22:36
 15/21 anonim ***** válasza:

Van, akinek jól áll, de a pillangós deréktetkó... Hát.. Így jártam anyátokkal harmadik évadját ajánlom figyelmedbe. A pasik többségének (és nekem is) azt az üzenetet közvetítik, hogy az illető.. öhm. Könnyebben kapható az átlagnál.

Van kivétel, ha Te az vagy, örülök, de az eddigi tapasztalataim alátámasztják a feltevésemet.

Mellesleg egy képet azért mutathatnál a tetkóról :D

2010. máj. 25. 23:24
 16/21 anonim ***** válasza:

A tetoválásért annyira nem rajongok. Köldökpiercing-ért se annyira, viszont valakinek nagyon jól tud állni. Mondjuk voltam együtt már olyan csajjal is, akinek máshol volt piercing-je és volt 2 tetoválása is. De azért jó volt, hogy ilyen is volt.

Külsőleg annyira nem jön be egyik sem. Amúgy meg szép nagymama lesz belőle... és biztos valami nagyon konszolidált csaj...

2010. máj. 26. 00:02
 17/21 anonim ***** válasza:
54%

volt barátnőmön volt deréktetoválás és köldökpeircing is elég ribancos dolog mindkettő, szóval izgat, mintha egy prostival szexeltem volna :)

szerintem közönséges dolog a r!bancrendszám, mert már nagyon sok lánynak van, egy elég proli divat majmolása

2010. máj. 26. 01:52
 18/21 anonim ***** válasza:
68%
A nagy nonfiguratív deréktetkó számomra ultragáz.Egyből "olaszországi munkavállalóra"gondolok,ha meglátom.A kölökpiercing nem zavar.30F
2010. máj. 26. 05:57
 19/21 anonim ***** válasza:
r*bancrendszám:D
2010. máj. 26. 14:01
 20/21 anonim ***** válasza:
Bizony csajok! Az rib@ncrendszám:D
2010. máj. 26. 16:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!