Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert van ennyi onsajnaltato pasi?
- Nincs annyi, amennyinek látszik, egy csomóan sokszor írják le ugyanazt, néha kicsit máshogy.
- Nem mindenki lecsúszott gyökér, aki egyáltalán megszólal néha a témával kapcsolatban, biztos vagyok benne, hogy jónéhány olyan egyén van, akik rendes, tisztességes életet élnek, és meg sem mondanád róluk kívülről, hogy ilyen problémájuk van.
- Odalökni, hogy "tegyél érte, hogy jobban nézz ki", és az egyéb fantáziadús tanácsok nem segítenek senkinek. Semmit. Egyáltalán. Abszolút. Aki azt hiszi, hogy ennyi elég lökés kitörni ebből, az irtózatosan ignoráns és/vagy buta.
- A szex- és szeretethiány igen cudar dolgokat tud művelni az emberi pszichével, akár eleve gyökér az illető, akár nem... könnyű annak okosnak lenni, akit sosem érintett.
#5 tapasztalatból.
A szónak mindig is hatalma volt.
Egy jól megfogalmazott "szép" válasz sok nő érdeklődését felkelti.
Hadd ne kelljen példálóznom, de vannak itt felhasználó(k) akik mesteri szakértői a szavak befolyásának.
És bármily hihetetlen sikereket is elérnek ezzel.
Mézesmázos dumával az arra kapható nők közelébe férkőznek.
Az más kérdés hogy ennél többre nem képesek, viszont ez már fél siker ha úgy vesszük.
10es A nagyon ronda lanyok tobbsegeben szerintem azelt nem bokolnak az atlagos kinezetu pasiknak mert felnek hogy megszoljak jogy mit akar toluk egy ilyen lany.
A 100 kilos fogatlan csajrol meg annyit hogy vannak erdekes emberek nem tudom mit gondolhat magarol lehet hogy csak egyszer felkene valakinek vilagositania hogy nem valami szep es akkor tobbet nem mondana
Hidd el engem is erintett eleg sokat megse irok ki naponta rola 10 kerdest
A kicsit jobban nezzenek ki-t meg ugy ertettem hogy ha mondjuk egy 100 kilos pasi aki naponta bezabal 20 hamburgert szerintem nem lenne olyan nehez "kicsit jobban kineznie" ha nem enne ennyit.
#14 hidd el, vannak nők akik kaphatóak az ilyesmire.
Ha nem is a velejéig fikázó nőgyűlő kommentekre gondolok, vannak nők akiknek bejön ha egy férfi csalódottságot sugároz a női nemről.
Olyankor ösztönösen az arra hajlamos gyengébbik nem képviselője késztetést érez, hogy bebizonyítsa ennek az ellentettjét.
És máris ott tartunk, hogy beszélgetésbe bonyolódtak amiből akármi is lehet.
A manipuláció nagymesterei tudják, hogyan kell becserkészni a "sérült" vadat :)
Nagyon talalo volt,remelem most buszke vagy magadra.
"hogy bebizonyítsa ennek az ellentettjét"
Én is ilyen voltam. Csak míg én a tényeket szajkóztam, a másik csak vigyorgott, és tényleg rájöttem, hogy nagyon sok pasi leszarja, mit mondasz, csak bizsereg a kukijuk, hogy írsz nekik.
Tök mindegy, hogy nekem az utolsó dolog, ami eszembe jutott, hogy "ebből akármi is lehet winky face", sokkal inkább "ez nem érti, amit mondok, csak vigyorog, hogy nem bszta el eddig egy busz?"
Azóta ha ilyen vigyori kis gyökérbe botlom, tudom, hogy nem érdekli a világon semmi, buta, mint a tök, csak élvezi, hogy egy lány beszél vele. Úgyhogy veszek egy nagy levegőt, ignorálom, és mantrázom, hogy csak felesleges energiapazarlás ilyennek magyarázni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!