Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nek. Tek is szokott bűntudatotok lenni, ha buliztok és kicsit ribisen viselkedtek? /lent/ Mit gondoltok?
ez egy nagyon halvany remenysugar h lelkiismeret furdalasod van.igen, ez ribancsag.az meg oke h qurvasan tancolsz, es minden pasival tancolsz de tobbet nem kene engedj nekik.plusz h egy rendes fiu aki komojabbat akar toled bisztos h nem fog meg szoba sem allni veled, a tobbi pasi aki meg el hal erted az csak megdugni akar es annyi.szoval szerintem valassz melyik utat szeretned kovetni.
jah es meg annyit h nagyon nagyon gusztustalan ha reszeg egy lany..aki lassan no kene mar legyen!
Elősször is, ha valaki tud táncolni az k*rvás? Ezalatt nem azt értem, hogy ruhán keresztül felnyúlok magamnak, és társai, ettől függetlenül nem leszek szelíd angyalka, én sem fogom vissza magam ha táncról van szó. Rázom a fenekem, ez mindenkinek szokott tetszeni, tekergetem a csípőmet, erre sem volt panasz. Miért van az, hogyha nem vagyok olyan, mint a másik 10 ember, az már kur*ás? Imádok táncolni, amúgy versenyszerűen űzöm a sportágat, de discokban marha jó érzés nem egy adott koreográfiát követni, főleg egy olyan partnerrel, aki tud is táncolni. Nem kezdem el magyarázni, milyen az, mikor két embernek szíve, lelke, teste együtt mozog egy szám erejéig.
Ezalatt nem azt értem, hogy mindjárt tapizhat bárki, hogy bárkivel smárolni fogok, de hadd táncolják már úgy ahogy tudok, és ne k*vázzanak le emiatt.
Másfél éve van kapcsolatom, én úgy és élvezem a bulikat, hogy csak a párommal táncolok, sőt az is lehet, hogy néha meg is csókol, viszont soha nem aláz meg.
Az, hogy úgy mozogsz, ahogy tudsz, nem r*bancos, az viszont hogy minden pasival leállsz, csak azért, mert részeg vagy, kiábrándító. Táncolni lehet velük, elvégre ezért mész bulizni, de ez nem azt jelenti, hogy húzni kell az agyukat. A srácnak is tudnia kell mik a szándékaid, bunkóság valakit ilyen értelemben felhúzni, holott tudod, hogy te semmi komolyabbat nem akarsz.
Igyál, de szerintem annak, hogy a pia irányítson, semmi értelme, az úgy már nem buli. Illetve próbáld meg egyszer úgy jólérezni magadat, hogy nem iszol semmi alkoholosat, pénzed is több marad, nem csinálsz olyat, amit nem szeretnél, és nem leszel másnapos.
Félreértés ne essék, az alkohol is kell néha, de nem elengedhetetlen egy jó bulihoz, egyetemista vagyok, nem a jókislány kategóriában, nem vetem meg az alkoholt, de anélkül is jól érzem magam, ilyenkor legalább taxira sem kell költeni.
Szóval nyugi, ez nem nagy gáz, csak legközelebb tudd, hol a határ, mert, bármekkora igazságtalanság, egy részeg nő sokkal kiábrándítóbb, mint egy részeg pasi.
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!