Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket ez zavarna a párotokban?
Nem tudom érdemes-e pasizni addig, amíg nem érzem magamat jól a bőrömben. Fogyózok, próbálom kitalálni ki is vagyok. Sulizok és dolgozni fogok nemsoká, de még keresem magamat. Nincs sok önbizalmam, azon is dolgozok még.
Szerintetek miközben építgetem magamat érdemes párkapcsolattal próbálkozni, vagy majd csak az után, ha rendben lesz az önbizalmam? Illetve ha ilyen lánnyal lennétek együtt, zavarna-e titeket?
Nálam is ez volt (és még most is előjön néha), és sok vitánk volt ebből a barátommal... Mert nem hittem el neki, hogy tényleg szépnek tart és szeret engem.
Szóval én azt javasolnám, hogy először inkább magadat tedd rendbe.
Azzal szerintem nincs baj, ha az építgetés közben már párt keresel. Azt gondolom, hogy az ember élete végéig építgeti magát, és sosincs igazán "készen".
Az viszont más kérdés, hogy az építgetés azt jelenti e, hogy most lesz egy párod, aztán fél év múlva a nagy építgetés közben úgy döntesz, hogy neked teljesen más típus ember kell. Akkor inkább várd ki, amíg megtudod, hogy mire is vágysz, ne játsz senkivel.
én nem hiszem, hogy minden párkapcsolatban élő ember majd kicsattan a boldogságtól, és fene nagy önbizalma van...
én depressziós alkat vagyok, az önértékelésem sincs rendben. bár kifejezetten nem kerestem barátot, de lett. nyilván zavarják ezek a dolgok, próbálok is tenni ellenük folyamatosan. nincs olyan ember, akivel semmi probléma ne lenne szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!