Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy férfinak nagy autója van, akkor tényleg nagyobbnak látják a péniszét a nők?
Ketten egy ellen mindig nagy a száj. A túlerő hatalmas bónuszt tud adni az önbizalomnak. Lásd kisebbség. Egyesével nem támadnak, de ha vannak tízen egy ellen akko harsányak.
Egyszerűen arról van szó, hogy a párommal szoktam együtt ülni kocsiban.
Ha gyalog vagyok, akkor nem nézem, milyen autók mennek az úton, ha meg egyedül megyek kocsival, akkor magamban szórakozok rajtuk, de egyedül nem szoktam elkezdeni röhögni (semmin), nem vagyok elmelágyult :D
Nem így van a mondás, azt szokták mondani, akinek menő, drága autója van, annak kicsi a farka, azzal kompenzál.
Pasiktól is (stand-up) hallottam ezt, hogy ha veszel tűzpiros Ferrari-t, az olyan, mintha a nyakadba akasztanád a táblát, hogy "mikropéniszem van".
Van pár ismerősöm, akinek bmw-je, vagy suv-ja van, mert az tetszik neki. Nem keménykedve vezetnek, nem tolnak le senkit az útról, nem feszítenek a kormány mögött. Tök normálisak, az ilyen kocsi jön be nekik, szuper, a kutya nem röhög rajtuk.
A nyomorultak, akik ezeket csinálják, azok szerencsétlenek, akik ettől hiszik többnek magukat. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!