Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha egy férfinak nagy autója...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy férfinak nagy autója van, akkor tényleg nagyobbnak látják a péniszét a nők?

Figyelt kérdés
Úgy értem ez valódi jelenség, vagy csak egy mondás? Tehát szokták mondani, hogy a nagy autót pénisznövelőnek veszik a férfiak. Ez most csak egy poén, vagy tényleg nagyobbnak tűnik egy férfi nemi szerve, ha egy nagy autóval viszi haza a csajt?
2017. aug. 24. 11:44
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:

Ketten egy ellen mindig nagy a száj. A túlerő hatalmas bónuszt tud adni az önbizalomnak. Lásd kisebbség. Egyesével nem támadnak, de ha vannak tízen egy ellen akko harsányak.

2017. aug. 24. 14:31
 22/28 anonim ***** válasza:
Vol már kisautónk, nagyautónk, közepesautónk, de nem vettem észre pénisz méretváltozást.
2017. aug. 24. 14:37
 23/28 anonim ***** válasza:
Nekem nagy autóm van, hogy a gyereket könnyebb legyen ki és betenni és az "öregek" is könnyebben mozogjanak ki-be. Nem tudom, hogy emiatt nekem megnőtt e a péniszem.
2017. aug. 24. 14:56
 24/28 anonim ***** válasza:

Egyszerűen arról van szó, hogy a párommal szoktam együtt ülni kocsiban.

Ha gyalog vagyok, akkor nem nézem, milyen autók mennek az úton, ha meg egyedül megyek kocsival, akkor magamban szórakozok rajtuk, de egyedül nem szoktam elkezdeni röhögni (semmin), nem vagyok elmelágyult :D

2017. aug. 24. 15:08
 25/28 anonim ***** válasza:

Nem így van a mondás, azt szokták mondani, akinek menő, drága autója van, annak kicsi a farka, azzal kompenzál.

Pasiktól is (stand-up) hallottam ezt, hogy ha veszel tűzpiros Ferrari-t, az olyan, mintha a nyakadba akasztanád a táblát, hogy "mikropéniszem van".

2017. aug. 24. 17:09
 26/28 anonim ***** válasza:
Persze,hiszen némelyiknek akkora pénisze van,hogy kisebb autóban nem férne el vele.De ha igazàn nagyot akarsz,olyat keress,akinek busza van.
2017. aug. 24. 21:44
 27/28 anonim ***** válasza:
Idióta a kérdés is,de legfőképp néhány válasz. Némelyek azon röhögnek kinek milyen autója van és mit akar kompenzálni vele. Az esetleges megfordult már a fejetekben, hogy azért van olyan kocsija ,mert az tetszik neki és meg is tudja venni.
2017. szept. 1. 13:48
 28/28 anonim ***** válasza:

Van pár ismerősöm, akinek bmw-je, vagy suv-ja van, mert az tetszik neki. Nem keménykedve vezetnek, nem tolnak le senkit az útról, nem feszítenek a kormány mögött. Tök normálisak, az ilyen kocsi jön be nekik, szuper, a kutya nem röhög rajtuk.

A nyomorultak, akik ezeket csinálják, azok szerencsétlenek, akik ettől hiszik többnek magukat. :)

2017. szept. 1. 15:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!