Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti szoktátok a pasik lábait nézegetni és megdicsérni?
Figyelt kérdés
Itt a rövidnadrágos idő, egyre több pasilábat látni az utcán.2010. máj. 25. 14:47
1/10 anonim válasza:
Én mindig megdicsérem a férfilábakat. Megyek az utcán, és mindenkit megállítok, hogy milyen szép a lába.
2/10 anonim válasza:
Nem. Őszintén szólva nem nagyon érdekel. Olyan embert választok páromnak aki tetszik, akkor gondolom a lába is de nem tudatosan. Más fiúkat meg nem nézek mert nem érdekelnek akkor sem ha épp nincs párom. Ha én kimegyek akkor dolgom van és nem nézelődni akarok.
3/10 anonim válasza:
aham.megszoktam nézni :) sőt..
igazából nem a láb a legfontosabb a párválasztásnál, de vannak nagyon szexi férfilábak :) határozottan megszoktam nézni ;) || megdicsérni nem szoktam csak a barátnőimmel nyugtázzuk :D:D
15/L
4/10 anonim válasza:
Látnátok az én majomember lábamxD
17/F
5/10 anonim válasza:
Persze, az is fontos, h jól nézzen ki. :P
Uccsó válaszololó..én ennek csak örülök, h nem vagy az a metroszexuális bu.zi...:D
18/L
7/10 anonim válasza:
Én soha nem szoktam direkte a lábait nézni egy pasinak.Annál inkább a fenekét...Viszont volt egy pasim,akinek nagyon szép,hosszú,izmos lábai,hozzá iszonyú jó feneke volt...imádtam nézni amikor vetkőzött/öltözött:)
8/10 anonim válasza:
persze h megnézem. na de hogy meg is dicsérjem??
9/10 anonim válasza:
milyen már: szia hmm milyen jo lábad van vazeg
10/10 anonim válasza:
Én a párom fenekét szoktam.focizik,és olyan jo kemény,kerek.imádom:)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!