Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Találtátok már meg ismerősötöket a puncs.hu-n? Én már kettőt is :D Nem volt fura felfedezni, hogy prosti? Vagy hogy nem néztétek volna ki belőle?
# 10
Én válaszoltam ott te retard, mert kiadta ez a kérdés alatt ajánlásokban.
Akkor időutazó vagyok, te agyhalott nyomorék?
Ez a kérdés:
ma 18:37
Az ottani válaszom:
ma 18:42
Hagyjad, hagy higgye szerencsétlen, hogy ő Columbo hadnagy, és rájött az év összeesküvésére, hogy a puncs.hu a gyakorikérdésekre írogat ki kérdéseket.
Hisz ide rengeteg potenciális ügyfél jár, gazdag sugar daddy-k és 10/10-es huszonéves lányok.
250 000 000Ft-nyi EU-s vissza nem térítendő támogatásból húzták fel az oldalt + a viszonykereső oldalt, persze F***desz színekben, közben meg max. 1-1m-ért simán kijönne.
Megnyugodhatsz kérdező a csajszik nem fognak Sugar Daddy-t találni, mert 99%-ban kamu reggel mennek fel az átlagemberek csajokat lesni a közelükben, én is találtam 3-at pedig nem is kerestem, megdolgoztak a pénzért és ők írtak rám :)
Arra is kíváncsi voltam a sugár nagyik milyenek, kamu reg. szintén, kamu képekkel, 20-as kigyúrt, 29cm-is hímtagos. Felvettem a kapcsolatot 4 hölggyel, de nem voltak hajlandóak megvenni a vonatjegyemet BP-re, kinéztem pár drágább helyett, de azokat mindig unalmas helynek titulálták, mikor zugkocsma árszínvonalast javasoltam meg ment a bólogatás, de nem akarták fizetni az utazásom költségeit!
Milyen Sugar Grandma az ilyen??? Pedig nagyon akartam lejmolni egy ingyen vonatjegyet, hát nem jött össze :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!