Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Heti 3-4szer van szex a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Heti 3-4szer van szex a kapcsolatunkban. A barátnőm mégis ideges?

Figyelt kérdés
Szóval gyakran ideges a barátnőm.szinte viccelni sem lehet vele mert egybol felvesz mindent. Es pl ha jon haza munkabol nem lehet meg hozzaszolni sem. En 22f vagyok ő 19 L. Szerintetek lehet ideges egy nő.ha heti 3 vagy 4 szex van egy kapcsolatban. Ha nem lenne megertenem de igy...
2017. aug. 23. 15:06
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Tipikus férfi gondolkodás...egy nő csakis a szexhiánya miatt lehet ideges.Hát nem.Millió dolog miatt lehet ideges egy ember.

Érdekes, én még Sosem idegeskedtem azért, mert esetleg kevesebb volt.Ettől milliószor nagyobb problémákkal kell az életben megküzdeni.

2017. aug. 23. 17:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!