Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek ez milyen csajozós...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez milyen csajozós szöveg?

Figyelt kérdés
Borzasztóan tetszel,nem találkozhatnánk egyszer?
2017. aug. 23. 09:27
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
88%

Egy normális nöre az ÖSSZES csajozós szöveg röhejesen hat, ha valakinek nincs annyi esze, hogy spontán tudjon normálisan beszélni egy növel, az eláshatja magát.

A belinkelt kép meg szerintem egy undorító, beképzelt alakot mutat, ilyennek értelmes nö nem jön össze, függetlenül a szövegétöl. Emellett még nem is néz ki jól, rám kimondottan egy kitartott szeretö státuszú valakiként hat.

2017. aug. 23. 10:41
 12/17 anonim ***** válasza:
82%

Nem is értem, honnan jönnek ezek a kérdések.

Egyik csajozós szöveg sem jó. Te tényleg azt hiszed, hogy van olyan szöveg, ami mindenkinél (legalábbis nagy eséllyel) bejön? Elég érdekes lehet a nőkről alkotott elképzelésed, ha annyira lealacsonyítod és egy kalap alá veszed őket, hogy azt hiszed, elég elszavalni egy bizonyos kódot és máris összejöttök vagy szexeltek.

2017. aug. 23. 11:27
 13/17 A kérdező kommentje:
kérdést viccnek szántam,én pl nem, használtam semmilyen csajozos szöveget,hanem öszinte voltam,mégis kosarat kaptam mindig..
2017. aug. 23. 11:31
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

"csajozós szöveg"

Amíg ez a fogalom létezik neked, addig menthetetlen vagy... :D Csajozós szöveg, agyam eldobom. :DD

2017. aug. 23. 15:20
 15/17 anonim ***** válasza:

Mondjuk akkor mit tanácsolnátok egy olyan srácnak, aki eléggé gátláaos, esetleg szociális képességekben nincs a toppon. Vagy az olyanoknak, mint a kérdező, aki az előbb leírta, hogy az őszinteségét a hajára kenheti?

Ok. Nyilván nem csupa előre betanult csajozós szöveggel kell az agyig terelgetni a lányt, de valamivel nyitni kell, nem (utána jöhet az őszinteség, a beszelj magadról, beszélek magamról, megnevettetem a lányt (ami amúgy nagyon könnyen fordulhat át rajtam nevet-be))?

Ti mégis mivel szoktatok indítani?

2017. aug. 23. 15:23
 16/17 anonim ***** válasza:

Egyszerű: nem szoktam "kezdeni" (legalábbis régen, amíg paráztam az ilyesmitől, most meg már nem aktuális). Mivel tudtam, hogy nem vagyok jó abban, hogy odamegyek és a semmiből nyitok, nem szívattam magam ezzel. Inkább próbáltam valahogy megteremteni vagy keresni egy minimális közös alapot, mielőtt komolyabban ismerkedni kezdtem. Pl.: közös ismerős, közös hobbi, egy kis netes beszélgetés, ilyesmi. Óriási különbség van aközött, hogy valaki tök ismeretlenül nyit, vagy úgy, hogy megvan egy icipici kis kapocs közöttetek.

Most, ha párt keresnék, akkor sokkal lazább lennék, mert már nem érezném úgy, hogy el kell érnem valamit vagy bizonyítanom kell, nem hülyíteném magam elvárásokkal meg félelmekkel.

2017. aug. 23. 16:21
 17/17 anonim ***** válasza:

"Ti mégis mivel szoktatok indítani?"

Szia! <-- Így

Ezen nincs mit magyarázni, ha valaki annyira nem képes, hogy megszólítson egy nőt és egy viszonylag értelmes beszélgetést lefolytasson vele addig hiába minden. :D Nem kell semmi különlegeset csinálni, úgy adjátok itt elő a dolgot mintha egy tekegolyón féllábbal egyensúlyozva, a másik lábat az északi csillag felé irányítva, közben kaktuszdarabokkal zsonglőrködve kéne a nőkhöz beszélni merthogy ennek biztos valami titka van. Csak beszélgetni kell... Nem egy bonyolult művelet. Bár én örülök amíg sok ilyen csávó van, annál könnyebb nekem meg a többi embernek. :DDD

2017. aug. 23. 16:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!