Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan tudjam, hogy milyen orientációjú az, aki mond nekem valami jót?
Figyelt kérdés
Konditerembe járó fiú vagyok, s az öltözőben többször is előfordult már, hogy egészen férfias srácok elismerően szóltak oda nekem, pl. "Tök jó a lábad!", "Egész izmos combod van!" stb. Én nem tudom, ilyenkor mit higgyek, azt, hogy az illető csak szimplán elismeri a kondimat, vagy esetleg azt, hogy a fiúkat szereti.2010. máj. 25. 13:07
1/10 anonim válasza:
Lehet, hogy biszexuális. Én rohamot kapok, ha egy lány azt mondja, hogy pl. jól nézek ki, stb. Rettegek a leszbikusoktól ._. Szerintem ilyenkor ne is szólj vissza semmit. Lehet, hogy a srác sokat volt hímneműek között, és feléjük orientálódik.
2/10 anonim válasza:
Nem mindegy! A lényegen nem változtat.:)
3/10 anonim válasza:
Szerintem konditermi öltözőben ez tök természetes.Ezek szerint elismerik,amit csinálsz,jól nézel ki.Kedvesek.
6/10 anonim válasza:
Szerintem nincs semmi szexuális töltet mögötte, egy ilyen sport esetében jó a visszajelzés. Amíg tényleg nem kifejezetten tolakodó, addig nincs vele semmi gond.
7/10 A kérdező kommentje:
Ez egy olyan dolog, amin muszáj zokogni ...
2010. máj. 25. 13:44
8/10 anonim válasza:
Ha nagyobb sokkal, akkor lehet hogy már tudnád :)
9/10 anonim válasza:
lol b*zki =D már mindenkiben a b*zit látod? veled lehet a gond. Néha én is elismerő szavakat mondok a konditeremben azoknak akiket régen láttam és látom rajtuk h izmosodtak / vagy épp fogytak. Mert tudom h ezjól esik mindenkinek, és csak megerősit h jól dolgoztál.
bazz =DD vicces vagy =D
10/10 anonim válasza:
Ha nem akarsz tőlük semmit, akkor ne foglalkozz vele, hogy mit gondolnak. Örülj neki hogy másnak is tetszik amit elértél...elvégre gondolom nem lustálkodni jár a konditerembe.
Ha akarsz tőle valamit, akkor belenézel a szemébe. Ha úgy néz vissza rád, hogy "mindjárt letépem rólad a ruhát" akkor nem igazán a kondid érdekli.
Eseleg "véletlenül" meg is érint pl. amikor elmegy melletted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!