Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Másnak is van olyan érzése,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Másnak is van olyan érzése, hogy alapjában véve nincs vele baj, önbizalmával se, de mégse jön össze egy normális párkapcsolat?

Figyelt kérdés
Rájöttek már, hogy miért lehet ez?

2017. aug. 21. 18:24
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Ezzel elég sokan vagyunk így.

Velem mondjuk az a baj, hogy nem járok sehova, ahol idegenekkel is szóba elegyedhetnék, vagy lenne valaki olyan merész, hogy közelítsen.. mindig ugyanazokkal megyek szórakozni is, esélytelen az ismerkedés valamiért, legalább is ezt tapasztalom. Pedig normális, átlagos vagyok.

De azért nem ülök állandóan a négy fal közét, bízom benne, hogy egyszer megtalálom a társam.

Persze, ha megfejtem a sikeres ismerkedés titkát, megírom. ;-)

N

2017. aug. 21. 21:18
 12/12 anonim ***** válasza:
Engem most jelölt be egy régi ismerősöm! Azt írta, hogy mostanában sokat gondolt rá és, ha mindketten ráérünk találkozhatnánk. Nekem is furcsa volt, de miért is ne? Az se volt egy nagy bájgúnár az iskolai évek alatt. Adok neki esélyt hátha összejön. Majd megírom, ha sikerül.
2017. aug. 21. 22:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!