Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek is túl ribis a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek is túl ribis a köldökpiercing?

Figyelt kérdés
Világ életemben ducibb lány voltam, kövér sosem voltam, de nem voltam megelégedve magammal. Most viszont elértem azt az alakot amit szerettem volna mindig is és bár mutogatni talán sosem fogom úgy a hasam régi beidegződések miatt, de úgy gondoltam betetetnék egy köldökpiercinget amolyan ünneplés gyanánt és mert tetszik is. Viszont a párom szerint a köldökpiercing nagyon közönséges és csak a ribik csináltatnak ilyet. Nektek erről mi a véleményetek?
2017. aug. 20. 10:46
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Ha Neked tetszik, akkor a párodon kívül ne foglalkozz más véleményével.Vele viszont beszéld ezt meg, bár ne "engedélykérés" szinten, inkább azért,hogy fogadja el mert neked tetszik.

Bármikor ki lehet venni ha mégis megunod, vagy nem tetszik. Én közel 40 évesen tetettem be egy kis pókocskát. Nem hivalkodó, természetesen nem a külvilágnak, mutogatás gyanánt tettem. Amig jól éreztem magam így bennhagytam, aztán egy idő után zavart az öltözködésben, beleakadt mindenbe, mert ennyi idősen már nem a csípőnadrágot és a haspólót hordtam, így aztán kivettem. Nem bántam meg.

Szerintem nem ribis, hiszen ahhoz egész más +-ok társulnak, ami Nálad nem jelenik meg.

2017. aug. 20. 11:26
 12/15 anonim ***** válasza:
Kb, mint a rib..ancrendszám.
2017. aug. 20. 12:18
 13/15 anonim ***** válasza:
ha mégcsak nem is látják mások, mert ruha van rajtad, akkor mégis mi a r ibancos benne?
2017. aug. 20. 12:20
 14/15 anonim ***** válasza:

Mégis mi a búbánat r*ibancos egy köldökpiercing??! Senki nem lesz tőle r*ibancos, ahhoz eleve a természete, viselkedése, öltözködése olyan kell legyen! Egy teljesen normális, átlagos lány/nő nem lesz r*ibi egy pc-től, szánalmas ez a felfogás! Aki köldökig kivágott felsoben, 20centis magassarkúban, bugyi méretű nadrágban járkál, 10 centis műkarmokkal, pothajjal és homlokig érő műszempillával + ehhez még játssza is a nagy nőt, kényeskedik stb, na arra nem véletlen mondják, hogy r*ibis. De a köldökpc nem is látszik az év nagy részében, max nyáron. Akkor most tegyük fel megismersz egy lányt ősszel, akivel teljesen egy hullámhosszon vagytok, kedves aranyos, majd júniusban meglátod h köldökpcje van és kozlod vele h Fuu r*ibancos és hagyjon békén...??! Logika..:DD

Nekem már vagy 9 éve megvan a köldökpiercingem, ennek ellenére kicsit sem vagyok r*ibancos, proli "panel Julcsi" meg hasonló, már a második diplomámat csinalom és évek óta párkapcsolatban vagyok. Nevetséges ez az előítélet és általánosítás. Normális, kultúrált lánynak is simán lehet pc-je, nem az fogja meghatározni a személyiséget, se a természetet, viselkedését!! Valaki vagy alapból hajlamos a r*ibiskedésre vagy nem, ezen nem egy piercing fog változtatni..!

2017. aug. 20. 13:57
 15/15 anonim ***** válasza:
Nem tudom mennyire ribis, inkább csak az értelmét nem látom. Ettől csinosabbnak fogod érezni magad?
2017. aug. 20. 18:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!