Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, nektek bejön ez a test? Izgató, vagy visszataszító? (kép)
2017. aug. 20. 10:06
11/28 anonim válasza:
Férfiként én minden nap sportolok, edzek de ez a testalkat tettszik!
12/28 anonim válasza:
Nekem kisebb cicikkel vonzóbb lenne ám nem rossz
13/28 Estádio de Felchút válasza:
Az vótmá', hogy sunáznám?
15/28 anonim válasza:
Még pont elmegy. De edzésre fognálak. Nem baj ha testesebb vagy, de légy feszes, formás, ne löttyedt. Jó hogy van rajtad mit fogni, szexik az idomaid. A madzagos bikini nagyon bejön.
16/28 anonim válasza:
Dugni nagyon jó, de barátnőnek nem kéne.
17/28 anonim válasza:
Nem ez az ideálom. A pici testek amik nagyon. Viszon a kontraszt érdekes. Kátom benne, hogy lehetne itt valami.Asszem nekem itt a viselkedésén sok múlna NAGYON.
18/28 anonim válasza:
19/28 anonim válasza:
Gusztustalan. Tiszta háj az egész test, olyan mint egy fürdőruhába bújtatott disznó. Ha lekerül a melltartó, a tőgyek leomlanak a leányzó hasára, az minden, csak nem izgató.
Sétálás közben röcögnek a hájai, nem lehet felkapni és megpörgetni, ölbe ültetni csak úgy, mint egy átlagos súlyú nőt. Ráadásul ha jönnek az egészségügyi problémák...
De itt úgyis mindenki más pozitívan nyilatkozik, hiszen szökőévente egyszer vannak nővel, vagy valaki még sose volt, szóval ők erre a malackára is rávetődnének :D
20/28 anonim válasza:
Most igen.
De vigyázz az alakodra mert 10 év múlva már nem biztos hogy ez lesz a véleménye a pasiknak...
Szemmel láthatóan hajlamos vagy a kilók felszedésére
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!