Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, szexi tud lenni egy lebarnult, izmos felsőkar, ahogy kidagad a pólóból?
Figyelt kérdés
Fiúk, ti is megnézitek az ilyen szép karizmú férfitársaitok pólóból kidagadó karját? Ki szeretett volna már megtapogatni egy ilyen kart?2010. máj. 24. 22:42
2/10 anonim 

válasza:

szerintem ocsmány. ízlések és pofonok. pedig lány vagyok.
3/10 anonim 

válasza:

Nekem se tetszik, de két barátnőm is van, akiknek 100%,hogy bejönne :-)
5/10 anonim 

válasza:

Fiú vagyok.
Nem, nem nézem meg az ilyen "szép karizmú férfitársaim pólóból kidagadó karját". És még nem éreztem késztetést rá, hogy meg kéne tapogatnom.
6/10 anonim 

válasza:

MMint tapadós izompólóból?
Mert az szerintem csúnya. Pedig tetszenek az izmos pasik.
21/L
7/10 anonim 

válasza:

nem. gáz, ha direkt olyan pólót vesz fel, hogy kidagadjanak az izmai. az okés, ha izmos egy pasi, akár lehet joban is az(bár nekem az már annyira nem tetszik), de mikor ilyen XS-es pólókkal akarja kihangsúlyozni az szánalmas. 20/L
9/10 anonim 

válasza:

ha kivillan és nem izmos( de nem túlságosan, csak eléggé :) ) az szexi, de ha a póló feszül rajta az már nyomi..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!