Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van a mai világban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van a mai világban egyre több 40 sőt 50 éves férfi, aki még csak akkor vállal gyereket?

Figyelt kérdés
Természetesen jóval fiatalabb nővel. 10-20 év korkülönbséggel. De egyre több ilyet ismerek. Mi történt a régi világgal? Manapság már lassan az a nem normális ha egy férfi 40 alatt gyereket vállal. Egy nő meg ha 30 alatt...
2017. aug. 19. 14:58
 1/8 anonim ***** válasza:
Nem tudom, én egy ilyet se ismerek. Az a férfi meg tuti kattos, aki 50 évesen még nincs túl ezeken, nem tudnám komolyan venni.
2017. aug. 19. 15:00
 2/8 anonim ***** válasza:

Egy gyerekvállalás nagyon sok tényezőtől függ:

pl. két személy, ismertség, együttélés, pénz, saját lakás.

És ezek a feltételek a mai sz..r anyagi világban azért eléggé neccesek 30 alatt. Én pl. 27 éves vagyok, de gyereket is csak 30 fölött szeretnék, mert nagyjából addigra lesz meg minden.

Az, hogy kinek milyen a magánélete, ki kivel van együtt, lesz..rom, azért magánügy, mert senkinek semmi köze hozzá, mindenkinek az a saját döntése.

A saját életemmel foglalkozom és nem érdekel a másé.

2017. aug. 19. 15:05
 3/8 anonim ***** válasza:
47%
Akinek van esze (egyre többen), férfiként nem vállal gyereket pláne nem korán. Mert ha megteszed akkor nagyon ki leszel szolgáltatva és az életet sem tudod élvezni.
2017. aug. 19. 15:28
 4/8 anonim ***** válasza:
52%
Manapság az emberek többsége (férfiak,nők) 30 év körül vállal gyereket.Senkit sem ismerek aki 40-50 évesen vállalta volna az első gyereket (max a sokadikat),ugyanis a nők sem teljesen hülyék,senki sem akar öreg férfit gyermekei apjának.
2017. aug. 19. 16:16
 5/8 anonim ***** válasza:

Egy gyereket nem lehet csak úgy kipottyantani, aztán lesz valahogy. Illetve lehet, csak az úgy valahogy nem biztos, hogy jó élet lesz a gyereknek. Ismertem olyan szülőt, aki nem érti, miért akar a gyereke továbbtanulni, miért nem jó neki egy kettes a suliban és később egy alulfizetett gyári meló, hiszen neki, a szülőnek is elég ennyi...

Lehet így is élni, meg lehet másképp is, kitolódott a tanulás, ráadásul ritka a biztos megélhetést biztosító stabil munkahely, bármikor bárki alól kihúzhatják a munkát és utcára kerülhet, elég hozzá annyi, hogy átszervezik a céget, megszüntetnek egy munkakört, egy részleget, jön egy protekciós, akinek kell a hely, és te útban vagy...

Ráadásul vannak, akiknek nem jön össze azonnal a gyerek, vannak, akik évekig próbálkoznak. Nemrég valahogy szóba került ez anyámmal, és kiderült, hogy én sem sikerültem azonnal, pár hónapig ők is próbálkoztak, mire összejöttem.

2017. aug. 19. 19:26
 6/8 anonim ***** válasza:
Talán mert fiatalabb korukban, még nincs meg az az anyagi háttér, amivel be merék vállalni a gyereket, gyerekeket. Mondjuk, én inkább 30-45 év közöttieknél tapasztalom ezt, 50 éves, vagy afeletti férfiaknál nem nagyon.
2017. aug. 19. 19:56
 7/8 anonim ***** válasza:

A válasz egyszerű: Ennyi időbe telik, amíg sikerül egy normális nőt találniuk.

Nem feljelentgetéssel kell vitát nyerni - azzal maximum egy kis időt sikerül. Nem volt rossz próbálkozás...komolyan nem...deeee annyira jó sem volt.

2018. szept. 2. 02:13
 8/8 anonim ***** válasza:

Azért mert mire összejön nekik egy normális kapcsolat, ennyi idősek lesznek

40 évesen már eljutnak oda is hogy nekik semmi igényük nem lehet a nő felé, addig adja lejjebb az igényeit amíg nem talál valami lepukkant vén csoroszlyát aki már szóbaáll vele

Merthogy a nők lejjebb adjanak, na olyan nincsen ám!

Jújújújújú itt is megy a válaszok jelentése és a cenzúra? Jujjjj de szuper, imádom az ilyet amikor valami érvképtelen balhere tiltogatással akar vitát nyerni :DDDDDDDDDD szánalomtenger

2019. okt. 1. 01:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!