Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van a mai világban egyre több 40 sőt 50 éves férfi, aki még csak akkor vállal gyereket?
Egy gyerekvállalás nagyon sok tényezőtől függ:
pl. két személy, ismertség, együttélés, pénz, saját lakás.
És ezek a feltételek a mai sz..r anyagi világban azért eléggé neccesek 30 alatt. Én pl. 27 éves vagyok, de gyereket is csak 30 fölött szeretnék, mert nagyjából addigra lesz meg minden.
Az, hogy kinek milyen a magánélete, ki kivel van együtt, lesz..rom, azért magánügy, mert senkinek semmi köze hozzá, mindenkinek az a saját döntése.
A saját életemmel foglalkozom és nem érdekel a másé.
Egy gyereket nem lehet csak úgy kipottyantani, aztán lesz valahogy. Illetve lehet, csak az úgy valahogy nem biztos, hogy jó élet lesz a gyereknek. Ismertem olyan szülőt, aki nem érti, miért akar a gyereke továbbtanulni, miért nem jó neki egy kettes a suliban és később egy alulfizetett gyári meló, hiszen neki, a szülőnek is elég ennyi...
Lehet így is élni, meg lehet másképp is, kitolódott a tanulás, ráadásul ritka a biztos megélhetést biztosító stabil munkahely, bármikor bárki alól kihúzhatják a munkát és utcára kerülhet, elég hozzá annyi, hogy átszervezik a céget, megszüntetnek egy munkakört, egy részleget, jön egy protekciós, akinek kell a hely, és te útban vagy...
Ráadásul vannak, akiknek nem jön össze azonnal a gyerek, vannak, akik évekig próbálkoznak. Nemrég valahogy szóba került ez anyámmal, és kiderült, hogy én sem sikerültem azonnal, pár hónapig ők is próbálkoztak, mire összejöttem.
A válasz egyszerű: Ennyi időbe telik, amíg sikerül egy normális nőt találniuk.
Nem feljelentgetéssel kell vitát nyerni - azzal maximum egy kis időt sikerül. Nem volt rossz próbálkozás...komolyan nem...deeee annyira jó sem volt.
Azért mert mire összejön nekik egy normális kapcsolat, ennyi idősek lesznek
40 évesen már eljutnak oda is hogy nekik semmi igényük nem lehet a nő felé, addig adja lejjebb az igényeit amíg nem talál valami lepukkant vén csoroszlyát aki már szóbaáll vele
Merthogy a nők lejjebb adjanak, na olyan nincsen ám!
Jújújújújú itt is megy a válaszok jelentése és a cenzúra? Jujjjj de szuper, imádom az ilyet amikor valami érvképtelen balhere tiltogatással akar vitát nyerni :DDDDDDDDDD szánalomtenger
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!