Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan mondjam meg a volt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan mondjam meg a volt barátomnak hogy még mindig szeretem?

Figyelt kérdés
fél éve szakítottunk, de nem tudom elfelejteni :S még mindig őt akarom :s
2010. máj. 24. 22:12
 1/9 anonim ***** válasza:
78%
hány évesek vagytok, és mennyit jártatok kb?
2010. máj. 24. 22:13
 2/9 anonim ***** válasza:
56%

Ne kezdd a régi nótát, itt mindig napi 2x elsüti valami gyökér ezt, hogy szeretem az exem, mi legyen?!

Megmondom, időben kellett volna gondolkozni, és elég észnek lennie ahhoz hogy megmentsétek a működőképes kapcsolatot, hugi!! Mert ez nem úgy megy normális emberek között hogy unom a képed ezért kiváglak mint macskát sz@rni, hanem meg kell oldani a problémát, és akkor nincs ez, mert mostmár b@szhatod, tömören szólva.

Majd legközelebb több eszed lesz, addig meg megtanulod elfelejteni az exedet.

2010. máj. 24. 22:16
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Ki szakított? Az is lényeges lehet ugye...
2010. máj. 24. 22:16
 4/9 anonim ***** válasza:
38%
nem lényeges, mert akárki, a másikra akkor is maradandó hatással van egy ilyen. Akiben van tartás az már nem fog tudni ugyanúgy visszamenni a másikhoz mint előtte, de nyilván ha szereti MÉG MINDIG akkor a f@szi volt az, akkor meg pláne esélytelen. Komolyan mondom, láttam már nem egy ilyet, halott ügy, csak az idődet meg a lelkedet pazarlod el.
2010. máj. 24. 22:21
 5/9 A kérdező kommentje:
16/L 18/F én szakítottam vele fél év után...és több mint fél éve hogy nem vagyunk együtt.
2010. máj. 24. 22:21
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem értek egyet az előttem szólókkal. Ha úgy érzi,hogy van esélye a kapcsolatnak akkor kezdjék újra. Illetve mind a ketten így érzik. Szerintem van olyan,hogy valaki bepánikol szakít. Aztán egy idő után megbánja a külön töltött idő alatt változnak formálódnak és újra összejönnek. Nem mondom,hogy mindig összejön másodjára, de sok olyan tapasztalatot lehet szerezni ami miatt megváltoznak a dolgok. Igen, követünk el hibát néha azt,hogy szakítunk,mert nem látunk más kiutat, de az emberben egy idő után leül a harag, a düh és akkor maradnak a tiszta érzelmek....
2010. máj. 24. 22:38
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Hát ha te szakítottál, akkor még simán lehet esély. Kérdés, hogy a fiú mit szólna hozzá ennyi idő után. Szeret még ő is téged vajon?

Én azt mondom, hogyha két ember szereti egymást, akkor félre lehet tenni az egymás iránti valamikori sérelmeket.

Tényleg inkább az a kérdés itt, ami valóban a kérdésben szerepel, hogy hogyan lehet ezt jól elmondani. Én azt mondom ne nagyon törtess. Érdeklődj hogy léte felől, ilyesmi. De ne túl rámenősen. Aztán ha ő is akarja még, akkor majd talán kezd valamit.

2010. máj. 24. 22:44
 8/9 anonim ***** válasza:

Próbáld meg őszintén!

- Béla, még mindig nagyon szeretlek!

- Tudom, Józsi!

2010. máj. 26. 11:49
 9/9 anonim ***** válasza:
Figyu! Rájöttem, hogy mégis meleg vagyok. Nagyon sajnálom, hogy meginogtam, de tényleg. Csak a fa*zodról ábrándozok egész nap. Kérlek, bocsáss meg!
2010. máj. 26. 13:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!