Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor dönt egy férfi másik nő mellett, ha folyamatosan kap élményeket az újtól, vagy ha az új eltávolodik, amíg a régit nem zárta le?
Fél évet voltam együtt valakivel, de utána csak a gyerekek miatt visszament a családjához, megpróbálták rendbehozni, elvannak a feleségével, de nem boldog. Ez már több mint 4 éve volt, annyira szeretjük egymást azóta is, iszonyatosan hiányzunk a másiknak és csak időlegesen sikerül elnyomni ezt.
Most újra felvettük a kapcsolatot és egy szenvedélyes, de szexmentes délutánt töltöttünk el egy hotelben. Nem volt túl jó helyzet korábbi együttélésünk után. De újra előjött minden emlék, a vágynak ugyanazon szintje maradt meg. Ő szeretné ezt még sokszor, és többet belőlem.
Szerintetek, ha többször találkozunk egy-egy napra vagy délutánra akkor végül mellettem dönt? Ha újra átéli milyen mély szeretet és vágy van köztünk, akkor képes lesz eljönni? Vagy akkor dönt mellettem, ha meghúzom a vonalat, hogy mindent csak akkor, ha eldönötte otthon mit akar és elválik.
De akkor meg nem kap impulzust, hogy tényleg milyen jó együtt.
Légyszi segítsetek, hogy mikor dönt egy férfi, ha többször átélheti a másikkal milyen jó és egyre több élményt kap tőle, vagy ha egy vonalat húznak és megvonják tőle? (Kérlek ne írjátok, hogy miért akarok családot szétszedni. A gyerekeik 15 év felett vannak, a pár nem boldog. Igen, családnak együtt a helye, de nem mindenáron. Én tényleg úgy érzem nagyon összeillettünk és imádtuk egymást, de korábban sokkal sokkal jobban szüksége volt rá a gyerekeinek, mint most, amikor elbeszélgetve velük még a korábbi helyzetet is megértették és pontosan tudják már mi volt az.)
Aki boldogtalan az lezarja a hazassagat elvalik es csak utana keres uj part.
Az olyan ferfi aki feremegy indotito nincs mentseg ra.se myiltan se titokban.
Egy olyan no aki ebben aszisztal erkolcstelen es ocska nincs mentseg segit egy csaladot szetverni.
Es oszinten a sok boldogtalan pasi megis az asszonyt es gyereket valasxtja erdekes akkor megsem annyira boldogtalan.
Ha tenyleg teged szeretne eloszor elvalt volna mielott veled kikezd.
Te eszed ezt a dutat?
Asszony tudja persze
Hivd fel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!