Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit mondjak a csajnak?
A pasimra rámászik egy csaj. Nagyon idegesítő és nem tudom mit mondjak neki amivel leépíthetem és a barátom előtt sem alázom magam azzal, hogy nő létemre bunkó/tahó vagyok..
Ti mit mondanátok ilyen helyzetben ami elfogadható, de azért mégis rájön mekkora ribanc?
22:06.. ez nagyon jó vooolt:)
hát remélem nekem is abba hagyja, bár már volt egy-két megjegyzése, amitől kicsit majd megőrültem a méregtől.
szia, hat a baratod is viselkedhetne hatarozottabban. a fiunak talan a feladata, hogy ilyen esetben segitsen egy lanynak. de neked mas eszközökkel kell megtartanod a baratodat.
nekem rosszul esne, ha a baratom nem lenne eleg talpraesett....
tehat, ha a baratodnak valoban nem tetszik a csaj, akkor legyen teljesen erdektelen, azzal a kis csitrivel.
Tudom, ő nem is foglalkozik vele anyira, őt nem érdekli a dolog. Végülis nem tudom hogy ez most jó-e vagy rossz.
Az a lényeg, hogy a tudtára akarom adni, hogy ő az enyém és hogy "harcolni fogok érte" csak ezért próbálok vmi intelligens oltást kapni amivel a tudtára adom, hogy készüljön fel, mert én nem fogom elereszteni a pasimat.
keeeee műf.asz a pic.sádba? :D:D:D:D:D
[ http://www.youtube.com/watch?v=A1FWBUeIWTQ ]
esetleg megkérdezheted tőle,hogy "figyu már,nem szeretnél magadnak szabad pasit keresni,keressek én neked?:)"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!